Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Techniek & Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Natuur is de grote winnaar

Natuur is de grote winnaar

30 april 2021
Doordat veel mensen nu thuis werken, is het dagelijks woon-werk-verkeer naar een minimum gegaan. Het is stiller (minder verkeer op de weg en in de lucht), het is schoner (minder zwerfvuil, minder vervuiling) en nieuwe groepen ontdekken de natuur. Helaas betekent dit laatste dat er vuil achter gelaten wordt in de natuur. Stom natuurlijk! Want laat de natuur met al haar mooie groen en bloeiende bomen, planten, struiken, etc de winnaar zijn van de situatie waar we nu in zitten.
Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit...

30 april 2021
Hebben we straks allemaal haar tot op onze schouders of nog langer? Misschien zit je nu al met je handen in je te lange, uitgegroeide haar en zijn de bad hairdays niet meer te tellen. Nu alle kappers dicht zijn kan de verleiding om zelf de schaar ter hand te nemen groot zijn. "Niet doen", zeggen kappers. “Vaak zijn we dan maanden of langer bezig om het weer in het juiste model te krijgen.” Maar wat nu als je geregeld op bezoek gaat bij de kapper, alleen nu gaat dit niet doordat deze dicht is? Wees geduldig dan en pas je aan. Maar ga vooral niet zelf aan de slag, aldus meerdere kappers. Dit advies geldt zowel voor vrouwen als mannen. Nieuwsgierig wat je wél met lang haar kan doen? Lees hier verder voor alle tips.
Corona-update van(uit) KOOT

Corona-update van(uit) KOOT

30 april 2021
Alle ingeplande interviews/intake-gesprekken met werkzoekenden op de vestiging van KOOT worden/zijn veranderd naar een gesprek via o.a. WhatsApp-video, Facetime of telefoon. Alle medewerkers van KOOT zijn telefonisch én per e-mail bereikbaar. We willen een ieder veel succes/sterkte wensen voor nu én de aankomende periode.