Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Liegen op het cv waarom doen we dat?

Liegen op het cv waarom doen we dat?

10 juni 2021
Het gebeurd nog steeds heel veel, het leugentje om bestwil. Echter gebeurd dit veel te vaak ook op het cv. In de praktijk is niet iedereen even eerlijk over het werkverleden, weten hr-expert Annemiek van Kessel en onderzoeker Ronald Poppe. Sommige sollicitanten deinzen er niet voor terug hun cv flink te verfraaien met verzinsels.
Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

31 mei 2021
Acht van de twaalf provincies hebben het moeilijk om werknemers te vinden. Eind 2018 hadden alleen de provincies Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen een ‘’gemiddelde’’ arbeidsmarkt, meldt het UWV.
Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

31 mei 2021
Heb jij wel eens last van zenuwen voor een sollicitatiegesprek? Het voelen van een beetje spanning is doodnormaal maar zodra je trillende handjes en rode vlekken krijgt, wordt het toch een probleem. Deze uiterlijke kenmerken kunnen jouw kans op een baan verkleinen. Geen zorgen, het toepassen van de volgende zes tips kan jou zeker helpen!

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!