Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

31 mei 2021
Acht van de twaalf provincies hebben het moeilijk om werknemers te vinden. Eind 2018 hadden alleen de provincies Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen een ‘’gemiddelde’’ arbeidsmarkt, meldt het UWV.
Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

31 mei 2021
Heb jij wel eens last van zenuwen voor een sollicitatiegesprek? Het voelen van een beetje spanning is doodnormaal maar zodra je trillende handjes en rode vlekken krijgt, wordt het toch een probleem. Deze uiterlijke kenmerken kunnen jouw kans op een baan verkleinen. Geen zorgen, het toepassen van de volgende zes tips kan jou zeker helpen!
Tips voor een stressvrije werkdag

Tips voor een stressvrije werkdag

21 mei 2021
Stressvrij werken is één van de grootste uitdagingen voor iedereen met een kantoorbaan. We moeten steeds meer werk doen met minder mensen, en de hoeveelheid informatie die op ons af komt neemt alleen maar toe. Psycholoog en auteur Thijs Launspach is stress-expert. Wekelijks schrijft hij voor AD een column met adviezen om jouw werkdag stressvrij te houden.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!