Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Techniek & Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

19 juli 2021
De eerste indruk moet in één keer goed zijn, zorg dus dat je goed bent voorbereid. Een aantal zaken vallen onder de basis, deze zijn goed uit te voeren en op te volgen. Daarna komen andere zaken aan de orde welke iets lastiger uit te voeren zijn zoals het maken van oogcontact en het zorgen dat je goed luistert en misschien nog wel de belangrijkste tip, verdiep je in jouw gesprekspartner (toon interesse). Hier onze 5 tips die jij kan opvolgen tijden jouw sollicitatiegesprek.
Tekort aan technici

Tekort aan technici

12 juli 2021
Het tekort aan technici in Nederland neemt toe. Momenteel zijn er een stuk meer banen binnen de techniek en is er een tekort aan het aantal werknemers binnen de technische sector. Vooral in de maakindustrie zijn de tekorten groot.
5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 juli 2021
De logistieke branche wordt vaak omschreven als een branche waarin vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers of vorkheftruckbestuurders in werken. Vaak worden functies als bijvoorbeeld als een accountmanager of procescontroller achtergesteld terwijl deze net zo belangrijk zijn. Zelfs als je geen logistieke achtergrond hebt zijn er vele mogelijkheden om binnen de logistiek aan het werk te gaan. Het is namelijk zo dat de meeste bedrijven kantoorpersoneel zoeken om de gehele supply chain goed te laten functioneren. Maar waarom werken binnen de logistiek? Wat maakt het leuk en wat zijn de voordelen? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.
Vorige
1 2 3 4 5