Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Techniek & Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Onze nieuwste collega Youri!

Onze nieuwste collega Youri!

20 april 2022
Hallo! Mijn naam Youri Mollis, ik ben 27 jaar en ik ben een trotse Delftenaar. Ik woon al mijn hele leven in het mooie Delft en sinds 6 jaar woon ik samen met mijn lieve vriendin. Wij hebben een hondje en vinden het leuk om lekker uit te waaien op het strand of een wandeling te maken door het bos. Ik ben dus een echte levensgenieter.
Even voorstellen... Joyce Groen!

Even voorstellen... Joyce Groen!

11 april 2022
Hoi, daar ben ik!   Joyce Groen, ik ben 35 jaar en geboren en getogen in Heijplaat Rotterdam! Hier woon ik nog steeds met veel plezier tussen mijn vrienden en familie. Het is een klein dorpje gelegen tussen de hijskranen en containers van de Rotterdamse haven. Continu in beweging in een logistieke omgeving. Met 17 jaar ervaring in de kappersbranche als allround hairstylist, waarin ik ben doorgestroomd als salonmanager, was het tijd voor iets nieuws! Aangezien ik jarenlang met plezier mijn klanten heb geholpen is deze sociale eigenschap dan ook echt een pré in mijn nieuwe uitdaging. Babbelen doe ik graag en mijn interesse in de mens wakkert een heuse vlam in mij! Ik ben erg zorgzaam en behulpzaam en wil er alles aan doen om jou te helpen.
Tekorten bieden ook kansen!

Tekorten bieden ook kansen!

27 januari 2022
De impact van de corona-pandemie is nog altijd groot. Niet alleen in het dagelijks leven en direct bij huis, maar ook de supply chain staat onder enorme druk. Wereldwijd is er een enorm tekort aan belangrijke grondstoffen. Of het nu gaat om een microchip voor de gameconsoles, grondstoffen of kunststoffen, het maakt niets uit. De vraag is al geruime tijd vele malen groter dan het aanbod. Bovendien zijn de prijzen voor vrachtcontainers enorm gestegen. Waar je in juli 2020 nog ongeveer 2500 dollar betaalde voor containervervoer, betaal je in 2021 zo’n 13000 dollar. Dat zorgt, zeker in combinatie met schaarste, voor stijgende prijzen, die uiteindelijk (deels) door de consument betaald zullen worden.
Vorige
1 2 3 4 5

Waarom werken binnen de logistiek & techniek?

De logistieke & technische branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers, monteurs, werkvoorbereiders en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, technisch engineer, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Geen logistieke of technische achtergrond maar wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!