Over KOOT

Over KOOTprofessionals

Kampioenen in verbinden

KOOT is als recruitmentbureau al jarenlang topspeler in de bemiddeling van logistiek personeel in de regio Groot Rotterdam. Dit speelveld is bepalend voor onze tactiek: met een no-nonsense mentaliteit steken we iedere dag weer vol energie de handen uit de mouwen en doen we er alles aan om de beste matches te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers.

De diversiteit en snelheid binnen de logistieke branche maken het werk uitdagend. Het houdt ons scherp in de ontwikkeling van onze kennis en zorgt ervoor dat we continu vooruitdenken. We zijn trots op de mensen waarmee we samenwerken en verlenen deze onze volledige toewijding. Iedere dag gaan we samen voor de winst.

Kernwaarden

  • Topspelers in Logistiek: Onze ervaring zorgt er in combinatie met ons netwerk voor dat wij dè partner zijn van zowel kandidaten als bedrijven in de logistieke branche. Allemaal topspelers in dezelfde tak van sport; samen vormen we een team.
  • Sportief zaken doen: Ons doel is om samen de beste match te vinden voor zowel kandidaat als bedrijf en hierbij de belangen van iedere partij te behartigen.
  • 010: We zijn rechtdoorzee en steken graag de handen uit de mouwen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.
  • Winnaarsmentaliteit: Iedere dag gaan we voor een win-win resultaat; de beste match voor de lange termijn en groei voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

Ik zoek een baan  Ik zoek talent