Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 juli 2021
De logistieke branche wordt vaak omschreven als een branche waarin vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers of vorkheftruckbestuurders in werken. Vaak worden functies als bijvoorbeeld als een accountmanager of procescontroller achtergesteld terwijl deze net zo belangrijk zijn. Zelfs als je geen logistieke achtergrond hebt zijn er vele mogelijkheden om binnen de logistiek aan het werk te gaan. Het is namelijk zo dat de meeste bedrijven kantoorpersoneel zoeken om de gehele supply chain goed te laten functioneren. Maar waarom werken binnen de logistiek? Wat maakt het leuk en wat zijn de voordelen? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.
Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

15 juni 2021
Waarom is de maandag geweldig? Het is natuurlijk weer maandag en dit kan voor velen veel stress opleveren. Hieronder een paar maandagochtend-tips om ervoor te zorgen dat de maandag voor jou en jouw collega’s positief uit gaat pakken!
Liegen op het cv waarom doen we dat?

Liegen op het cv waarom doen we dat?

10 juni 2021
Het gebeurd nog steeds heel veel, het leugentje om bestwil. Echter gebeurd dit veel te vaak ook op het cv. In de praktijk is niet iedereen even eerlijk over het werkverleden, weten hr-expert Annemiek van Kessel en onderzoeker Ronald Poppe. Sommige sollicitanten deinzen er niet voor terug hun cv flink te verfraaien met verzinsels.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!