Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Onze nieuwe aanwinst!

Onze nieuwe aanwinst!

16 november 2021
Girish Joerawan is onze nieuwste aanwinst en werkt sinds deze maand bij KOOTprofessionals. In dit artikel stelt hij zich aan u voor en vertelt hij over zijn functie bij KOOTprofessionals.
10 redenen waarom werken in de logistieke sector erg interessant is

10 redenen waarom werken in de logistieke sector erg interessant is

9 augustus 2021
Loop je momenteel vast op bepaalde punten en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is werken binnen de logistieke sector helemaal niet zo'n gek idee. Maar waarom is dit? Binnen deze blog zullen wij jou tien redenen geven waarom werken in de logistieke sector erg interessant is.
Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

19 juli 2021
De eerste indruk moet in één keer goed zijn, zorg dus dat je goed bent voorbereid. Een aantal zaken vallen onder de basis, deze zijn goed uit te voeren en op te volgen. Daarna komen andere zaken aan de orde welke iets lastiger uit te voeren zijn zoals het maken van oogcontact en het zorgen dat je goed luistert en misschien nog wel de belangrijkste tip, verdiep je in jouw gesprekspartner (toon interesse). Hier onze 5 tips die jij kan opvolgen tijden jouw sollicitatiegesprek.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!