Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Welkom bij het team, Marrianne!

Welkom bij het team, Marrianne!

18 oktober 2022
Na 3,5 jaar ervaring als consultant werd het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Bij KOOTprofessionals krijg ik de kans om mijn eigen divisie op te zetten en een team aan te sturen. Ook mag ik meedenken met de business development van KOOTprofessionals en dat is iets wat mij echt ligt. Op die manier werken we met zijn allen aan een mooi bedrijf en ik vind het super dat ik daar een onderdeel van uit mag maken.
CV tips

CV tips

26 juli 2022
Aan het kijken voor een nieuwe/eerste uitdaging? Dan kan een perfect CV niet ontbreken! Het eerste wat een potentiële werkgever of recruiter van je ziet is je CV. Het is dus ontzettend belangrijk dat deze er top uitziet. Maar wat zet je nou allemaal op zo’n CV? En wat laat je beter weg? Via onze social media kanalen brengen we jullie de komende weken op de hoogte van alle tips & tricks voor het maken van een perfect CV. Kun je niet wachten tot alle tips online staan, lees dan deze eerste blog en ga gelijk aan de slag met de inhoud en opbouw van je CV.
Onze nieuwste collega Youri!

Onze nieuwste collega Youri!

20 april 2022
Hallo! Mijn naam Youri Mollis, ik ben 27 jaar en ik ben een trotse Delftenaar. Ik woon al mijn hele leven in het mooie Delft en sinds 6 jaar woon ik samen met mijn lieve vriendin. Wij hebben een hondje en vinden het leuk om lekker uit te waaien op het strand of een wandeling te maken door het bos. Ik ben dus een echte levensgenieter.
Vorige
1 2 3 4 5

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!