Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

CV tips

CV tips

26 juli 2022
Aan het kijken voor een nieuwe/eerste uitdaging? Dan kan een perfect CV niet ontbreken! Het eerste wat een potentiële werkgever of recruiter van je ziet is je CV. Het is dus ontzettend belangrijk dat deze er top uitziet. Maar wat zet je nou allemaal op zo’n CV? En wat laat je beter weg? Via onze social media kanalen brengen we jullie de komende weken op de hoogte van alle tips & tricks voor het maken van een perfect CV. Kun je niet wachten tot alle tips online staan, lees dan deze eerste blog en ga gelijk aan de slag met de inhoud en opbouw van je CV.
Onze nieuwste collega Youri!

Onze nieuwste collega Youri!

20 april 2022
Hallo! Mijn naam Youri Mollis, ik ben 27 jaar en ik ben een trotse Delftenaar. Ik woon al mijn hele leven in het mooie Delft en sinds 6 jaar woon ik samen met mijn lieve vriendin. Wij hebben een hondje en vinden het leuk om lekker uit te waaien op het strand of een wandeling te maken door het bos. Ik ben dus een echte levensgenieter.
Even voorstellen... Joyce Groen!

Even voorstellen... Joyce Groen!

11 april 2022
Hoi, daar ben ik!   Joyce Groen, ik ben 35 jaar en geboren en getogen in Heijplaat Rotterdam! Hier woon ik nog steeds met veel plezier tussen mijn vrienden en familie. Het is een klein dorpje gelegen tussen de hijskranen en containers van de Rotterdamse haven. Continu in beweging in een logistieke omgeving. Met 17 jaar ervaring in de kappersbranche als allround hairstylist, waarin ik ben doorgestroomd als salonmanager, was het tijd voor iets nieuws! Aangezien ik jarenlang met plezier mijn klanten heb geholpen is deze sociale eigenschap dan ook echt een pré in mijn nieuwe uitdaging. Babbelen doe ik graag en mijn interesse in de mens wakkert een heuse vlam in mij! Ik ben erg zorgzaam en behulpzaam en wil er alles aan doen om jou te helpen.
Vorige
1 2 3 4 5

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!