Blog

Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit...

30 april 2021
Hebben we straks allemaal haar tot op onze schouders of nog langer? Misschien zit je nu al met je handen in je te lange, uitgegroeide haar en zijn de bad hairdays niet meer te tellen. Nu alle kappers dicht zijn kan de verleiding om zelf de schaar ter hand te nemen groot zijn. "Niet doen", zeggen kappers. “Vaak zijn we dan maanden of langer bezig om het weer in het juiste model te krijgen.” Maar wat nu als je geregeld op bezoek gaat bij de kapper, alleen nu gaat dit niet doordat deze dicht is? Wees geduldig dan en pas je aan. Maar ga vooral niet zelf aan de slag, aldus meerdere kappers. Dit advies geldt zowel voor vrouwen als mannen. Nieuwsgierig wat je wél met lang haar kan doen? Lees hier verder voor alle tips.
Corona-update van(uit) KOOT

Corona-update van(uit) KOOT

30 april 2021
Alle ingeplande interviews/intake-gesprekken met werkzoekenden op de vestiging van KOOT worden/zijn veranderd naar een gesprek via o.a. WhatsApp-video, Facetime of telefoon. Alle medewerkers van KOOT zijn telefonisch én per e-mail bereikbaar. We willen een ieder veel succes/sterkte wensen voor nu én de aankomende periode.
Stagiaire Manon schrijft over haar KOOT-ervaring

Stagiaire Manon schrijft over haar KOOT-ervaring

30 april 2021
Voor een periode van twee maanden heeft Human Resource Management stagiaire Manon Duker het team van KOOT versterkt in Amsterdam. Lees hier hoe Manon haar stage heeft ervaren.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!