Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Het aantal banen groeit, maar de werkloosheid blijft

Het aantal banen groeit, maar de werkloosheid blijft

30 april 2021
Tegenwoordig is er veel werk te vinden, maar hoe kan het dat de werkloosheid niet op recordlaagte staat? Een vraag die niet snel beantwoord kan worden, zeker als je ziet dat per 100 werklozen er 80 vacatures waren eind 2018.
Zomertijd; (eerder) je bed uit

Zomertijd; (eerder) je bed uit

30 april 2021
Een uur eerder wakker worden? Niet helemaal natuurlijk, maar zo voelt het wel want de zomertijd wordt dit weekend weer van kracht. In oktober 2018 is besloten dat we de komende jaren nog steeds te maken hebben met het voor- en achteruit gaan van de klok. Om het voor een ieder eenvoudiger te maken, wordt in dit artikel uitgelegd hoe je er mogelijk mee om kunt gaan.
Tips om om te gaan met sollicitiestress - Sollicitatietips #6

Tips om om te gaan met sollicitiestress - Sollicitatietips #6

30 april 2021
Zelfs ervaren dansers en zangers hebben nog steeds iedere keer stress op het podium. Simpele trucs die zij gebruiken kan jij ook heel effectief toepassen bij sollicitatiegesprekken door bijvoorbeeld een paar keer in hoog tempo een trap op en neer te lopen om daarna een gedicht voor te dragen. Zo leer je je stem te beheersen, ook al heb je het gevoel dat je hart je lijf uit bonst. Voor meer tips lees het volledige artikel.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!