Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Een nieuwe baan juist in december scoren!

Een nieuwe baan juist in december scoren!

30 april 2021
Ondanks dat december als meest rustige maand wordt gezien op de arbeidsmarkt, is het (volgens Forbes) dé maand voor een carrièreswitch. Doordat in geen enkele maand zo weinig mensen vacatures zoeken, maken sollicitanten in december relatief wel veel kans. Veel mensen gebruiken de relatief rustige tijd juist om hun cv te updaten, om in januari het goede voornemen van een nieuwe baan om te zetten in daden. Ook bij KOOT zien we veel mensen actief op zoek gaan naar een nieuwe baan en wordt er veel gesolliciteerd op de diverse vacatures.
Vaker in de file tot 2023

Vaker in de file tot 2023

30 april 2021
De komende jaren moeten we rekening houden met meer en langere files. Tot 2023 zien automobilisten hun reistijd met ruim een derde toenemen, staat in een rapport dat minister Cora van Nieuwenhuizen naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Veel vacatures, groei in economie maar lonen blijven achter

Veel vacatures, groei in economie maar lonen blijven achter

30 april 2021
Wederom groeit de economie. Maar desondanks stijgen de lonen niet zo hard als tien jaar terug. Raadselachtig, vindt het CBS.Het afgelopen kwartaal groeide de Nederlandse economie harder dan veel andere Europese markten. Met een groeipercentage van 0,7 procent bleef Nederland Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk voor, tonen vandaag gepresenteerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het resultaat: maar liefst 250.000 openstaande vacatures en meer vaste contracten. Opvallend genoeg betekent dat niet dat de lonen net zo hard meestijgen.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!