Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

31 mei 2021
Heb jij wel eens last van zenuwen voor een sollicitatiegesprek? Het voelen van een beetje spanning is doodnormaal maar zodra je trillende handjes en rode vlekken krijgt, wordt het toch een probleem. Deze uiterlijke kenmerken kunnen jouw kans op een baan verkleinen. Geen zorgen, het toepassen van de volgende zes tips kan jou zeker helpen!
Tips voor een stressvrije werkdag

Tips voor een stressvrije werkdag

21 mei 2021
Stressvrij werken is één van de grootste uitdagingen voor iedereen met een kantoorbaan. We moeten steeds meer werk doen met minder mensen, en de hoeveelheid informatie die op ons af komt neemt alleen maar toe. Psycholoog en auteur Thijs Launspach is stress-expert. Wekelijks schrijft hij voor AD een column met adviezen om jouw werkdag stressvrij te houden.
Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

11 mei 2021
Zelfs ervaren dansers en zangers hebben nog steeds iedere keer stress op het podium. Simpele trucs die zij gebruiken kan jij ook heel effectief toepassen bij sollicitatiegesprekken door bijvoorbeeld een paar keer in hoog tempo een trap op en neer te lopen om daarna een gedicht voor te dragen. Zo leer je je stem te beheersen, ook al heb je het gevoel dat je hart je lijf uit bonst. Voor meer tips lees het volledige artikel.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!