Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

11 mei 2021
Zelfs ervaren dansers en zangers hebben nog steeds iedere keer stress op het podium. Simpele trucs die zij gebruiken kan jij ook heel effectief toepassen bij sollicitatiegesprekken door bijvoorbeeld een paar keer in hoog tempo een trap op en neer te lopen om daarna een gedicht voor te dragen. Zo leer je je stem te beheersen, ook al heb je het gevoel dat je hart je lijf uit bonst. Voor meer tips lees het volledige artikel.
7 LinkedIn tips voor meer zichtbaarheid

7 LinkedIn tips voor meer zichtbaarheid

3 mei 2021
LinkedIn is een heel krachtig kanaal om jezelf zichtbaar te maken vooral in een zakelijk netwerk. LinkedIn is jouw digitale identiteit oftewel een online curriculum vitae. In dit artikel laten we jou zien hoe jij het maximale uit jouw LinkedInprofiel haalt, zodat jouw zichtbaarheid toeneemt en mensen eerder contact met jou opnemen.
Natuur is de grote winnaar

Natuur is de grote winnaar

30 april 2021
Doordat veel mensen nu thuis werken, is het dagelijks woon-werk-verkeer naar een minimum gegaan. Het is stiller (minder verkeer op de weg en in de lucht), het is schoner (minder zwerfvuil, minder vervuiling) en nieuwe groepen ontdekken de natuur. Helaas betekent dit laatste dat er vuil achter gelaten wordt in de natuur. Stom natuurlijk! Want laat de natuur met al haar mooie groen en bloeiende bomen, planten, struiken, etc de winnaar zijn van de situatie waar we nu in zitten.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!