Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

19 juli 2021
De eerste indruk moet in één keer goed zijn, zorg dus dat je goed bent voorbereid. Een aantal zaken vallen onder de basis, deze zijn goed uit te voeren en op te volgen. Daarna komen andere zaken aan de orde welke iets lastiger uit te voeren zijn zoals het maken van oogcontact en het zorgen dat je goed luistert en misschien nog wel de belangrijkste tip, verdiep je in jouw gesprekspartner (toon interesse). Hier onze 5 tips die jij kan opvolgen tijden jouw sollicitatiegesprek.
Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

15 juni 2021
Waarom is de maandag geweldig? Het is natuurlijk weer maandag en dit kan voor velen veel stress opleveren. Hieronder een paar maandagochtend-tips om ervoor te zorgen dat de maandag voor jou en jouw collega’s positief uit gaat pakken!
Liegen op het cv waarom doen we dat?

Liegen op het cv waarom doen we dat?

10 juni 2021
Het gebeurd nog steeds heel veel, het leugentje om bestwil. Echter gebeurd dit veel te vaak ook op het cv. In de praktijk is niet iedereen even eerlijk over het werkverleden, weten hr-expert Annemiek van Kessel en onderzoeker Ronald Poppe. Sommige sollicitanten deinzen er niet voor terug hun cv flink te verfraaien met verzinsels.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!