Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

15 juni 2021
Waarom is de maandag geweldig? Het is natuurlijk weer maandag en dit kan voor velen veel stress opleveren. Hieronder een paar maandagochtend-tips om ervoor te zorgen dat de maandag voor jou en jouw collega’s positief uit gaat pakken!
Liegen op het cv waarom doen we dat?

Liegen op het cv waarom doen we dat?

10 juni 2021
Het gebeurd nog steeds heel veel, het leugentje om bestwil. Echter gebeurd dit veel te vaak ook op het cv. In de praktijk is niet iedereen even eerlijk over het werkverleden, weten hr-expert Annemiek van Kessel en onderzoeker Ronald Poppe. Sommige sollicitanten deinzen er niet voor terug hun cv flink te verfraaien met verzinsels.
Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

31 mei 2021
Acht van de twaalf provincies hebben het moeilijk om werknemers te vinden. Eind 2018 hadden alleen de provincies Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen een ‘’gemiddelde’’ arbeidsmarkt, meldt het UWV.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!