Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Verzet werk met onze
kampioenen!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Langskomen op kantoor of bereikbaar via telefoon en e-mail.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Waarom werken binnen de logistiek & techniek?

De logistieke & technische branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers, monteurs, werkvoorbereiders en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, technisch engineer, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Geen logistieke of technische achtergrond maar wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!

Wat kan je van KOOT verwachten

Samen gaan we voor de winst

Bij KOOT nemen we de tijd voor jou, om je te leren kennen en te adviseren over de mogelijkheden. Wij geloven dat succes niet alleen bepaald wordt door ervaring of diploma’s, maar bovenal door jouw mentaliteit. Vanuit deze overtuiging verbinden we jou met de juiste bedrijven en zetten we samen de volgende stap in jouw carrière.

"Elke dag staan we bij KOOT in de startblokken om te winnen. We zien het als een kampioenswedstrijd om de beste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Hierbij gaan we altijd voor een win-win resultaat; de beste match voor de lange termijn en groei voor onze kandidaten en opdrachtgevers" - Léoni van Nierop, Directeur