Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Tekorten bieden ook kansen!

Tekorten bieden ook kansen!

27 januari 2022
De impact van de corona-pandemie is nog altijd groot. Niet alleen in het dagelijks leven en direct bij huis, maar ook de supply chain staat onder enorme druk. Wereldwijd is er een enorm tekort aan belangrijke grondstoffen. Of het nu gaat om een microchip voor de gameconsoles, grondstoffen of kunststoffen, het maakt niets uit. De vraag is al geruime tijd vele malen groter dan het aanbod. Bovendien zijn de prijzen voor vrachtcontainers enorm gestegen. Waar je in juli 2020 nog ongeveer 2500 dollar betaalde voor containervervoer, betaal je in 2021 zo’n 13000 dollar. Dat zorgt, zeker in combinatie met schaarste, voor stijgende prijzen, die uiteindelijk (deels) door de consument betaald zullen worden.
10 redenen waarom werken in de logistieke sector erg interessant is

10 redenen waarom werken in de logistieke sector erg interessant is

9 augustus 2021
Loop je momenteel vast op bepaalde punten en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is werken binnen de logistieke sector helemaal niet zo'n gek idee. Maar waarom is dit? Binnen deze blog zullen wij jou tien redenen geven waarom werken in de logistieke sector erg interessant is.
5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 redenen waarom het interessant is te werken binnen de logistiek!

5 juli 2021
De logistieke branche wordt vaak omschreven als een branche waarin vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers of vorkheftruckbestuurders in werken. Vaak worden functies als bijvoorbeeld als een accountmanager of procescontroller achtergesteld terwijl deze net zo belangrijk zijn. Zelfs als je geen logistieke achtergrond hebt zijn er vele mogelijkheden om binnen de logistiek aan het werk te gaan. Het is namelijk zo dat de meeste bedrijven kantoorpersoneel zoeken om de gehele supply chain goed te laten functioneren. Maar waarom werken binnen de logistiek? Wat maakt het leuk en wat zijn de voordelen? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.
Vorige
1 2

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!