Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 16 tot 20 van 20

Servicemonteur

Jerry is een creatieve duizendpoot met ruim tien jaar ervaring in de techniek. Hij is bekend op mechanisch en hydraulisch gebied en heeft kennis als het gaat om lassen en materialen.

Supply Chain Coördinator

Een zeer leergierig en hardwerkende jongedame en heeft haar opleiding luchtvaarlogistiek succesvol afgerond. Maria heeft ervaring als Transportplanner en Expediteur en zoekt momenteel naar een volgende stap in haar loopbaan in de functie van Supply Chain Coördinator.

Tekenaar

Firos is een hardwerkende en technisch ingestelde man met al ruim dertig jaar ervaring in de techniek.

Veiligheidsdeskundige

Angela is een enthousiaste en hardwerkende dame die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met haar MVK diploma op zak heeft ze diverse bedrijven en organisaties weten te versterken.

Werkvoorbereider

Jorden is een representatieve en gemotiveerde man met ruime technische kennis. Hij is zijn carrière begonnen als Engineer Apprentice.
1 2 3 4
Volgende

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.