Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 11 tot 15 van 20

MBO starter

Een rustige jongeman met een proactieve houding. Tijdens zijn studie MBO 4 Manager Havenlogistiek was Frank actief met zijn stage bij een expediteur.

Medewerker Technische Dienst

Peter is een vriendelijke en hardwerkende man met al ruim vijftien jaar ervaring in de techniek. Zijn kennis op hydraulisch en mechanisch gebied is goed, maar hij beheerst ook op het gebied van elektrisch en pneumatisch gebied de kennis om het werk uit te voeren.

Projectleider Bouw

Sander is een spontane en hardwerkende man met ruime ervaring als Projectleider in de techniek. Hij is begonnen als Tekenaar en al snel doorgegroeid naar een Projectleider functie.

Rail Planner

Een vriendelijk, hardwerkende en gedreven man met dertig jaar ervaring in de logistieke branche. Jan is een specialist te noemen op het gebied van planning binnen het railvervoer en containers en daar ligt ook zijn kracht.

Sales Engineer

Marco is een sociale en enthousiaste man die al ruim twintig jaar werkzaam is als Sales Engineer in de techniek. Hij is bekend met elektrotechniek, energieomzetting, spare parts en vermogenselektronica.

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.