Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 11 tot 15 van 20

Operations Supervisor

Een proactieve en representatieve jongeman met ruim zeven jaar ervaring als Operationeel Supervisor. Hij heeft ervaring met het aansturen van een team en tegelijkertijd is hij verantwoordelijk voor het organiseren van het logistieke proces voor Key-accounts. Hij zoekt nu een organisatie waar hij zijn kennis kan verbreden en doorgroeien. Het allerliefst is hij actief in een leidinggevende rol.

Planner Wegtransport

Jeroen is een ervaren, communicatief vaardige en sociale man met vijf jaar ervaring als Transportplanner. Hij heeft ervaring met het plannen van transporten naar UK en organiseren van zeevracht/railvervoer richting Noord-Europa. Momenteel zoekt hij een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Projectleider Bouw

Sander is een spontane en hardwerkende man met ruime ervaring als Projectleider in de techniek. Hij is begonnen als Tekenaar en al snel doorgegroeid naar een Projectleider functie.

Sales Engineer

Marco is een sociale en enthousiaste man die al ruim twintig jaar werkzaam is als Sales Engineer in de techniek. Hij is bekend met elektrotechniek, energieomzetting, spare parts en vermogenselektronica.

Senior Expediteur Import

Een energieke, collegiale en loyale dame met twintig jaar ervaring in de logistiek branche. Melisse is een specialist te noemen op het gebied van import en het organiseren van de zendingen van A tot Z, zowel LCL als FCL. Ze zoekt nu een volgende stap in haar loopbaan als Senior Expediteur Import / Supervisor.

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.