Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 6 tot 10 van 20

Expediteur Import

Een hardwerkende en representatieve dame die 'door de wol geverfd is' in de logistiek. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan op import en exportgebied. En kan aan beide zijden uit de voeten.

HBO starter

Een sociale en hardwerkende jongedame die haar Associate Degree in Logistiek Management heeft behaald. Haar afstudeerstage heeft gedaan bij een transporteur/warehousing en zoekt nu een startersfunctie binnen de logistiek.

Lasser

Jack is een ervaren en gemotiveerde man met ruim tien jaar ervaring als Lasser. Hij is bekend met MIG/MAG, TIG, RVS en elektrode lassen.

MBO Starter

Een rustige, vrolijke en leergierige jongeman die op zoek is naar een startersfunctie binnen de logistiek. Hij heeft zijn opleiding Coördinator Havenlogistiek succesvol afgerond en stage-ervaring opgedaan op de importdaling / douaneformaliteiten. Op dit moment zoekt hij een logistiek administratieve functie, waar hij zijn opgedane kennis kan benutten.

Medewerker Technische Dienst

Peter is een vriendelijke en hardwerkende man met al ruim vijftien jaar ervaring in de techniek. Zijn kennis op hydraulisch en mechanisch gebied is goed, maar hij beheerst ook op het gebied van elektrisch en pneumatisch gebied de kennis om het werk uit te voeren.

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.