Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 6 tot 10 van 20

Expediteur Export

Een energieke, hardwerkende en klantgerichte man met elf jaar werkervaring als Expediteur. Via een vriend is hij de logistiek ingerold en gestart als documentatiemedewerker bij een internationaal logistiek dienstverlener.

Expediteur Import

Een hardwerkende en representatieve dame die 'door de wol geverfd is' in de logistiek. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan op import en exportgebied. En kan aan beide zijden uit de voeten.

HBO starter

Een spontane, leergierige en vlotte jongedame. Marjolein volgt op dit moment HBO Bachelor Logistics Engineering aan de Hogeschool Rotterdam en rondt deze binnenkort af.

Lasser

Jack is een ervaren en gemotiveerde man met ruim tien jaar ervaring als Lasser. Hij is bekend met MIG/MAG, TIG, RVS en elektrode lassen.

Logistiek Administratief

Een administratieve, commerciële en communicatieve dame.

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.