Kandidaten

Kandidaten bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 1 tot 5 van 20

Allround Constructiemedewerker

Joey is een gemotiveerde en leergierige jongeman die op zoek is naar een leuke startersfunctie binnen de techniek.

Assistent Declarant

Een vrolijke, collegiale dame met een positieve instelling. Sharon is de afgelopen vijf jaar actief binnen Douane/Expeditie en heeft ook haar opleiding tot Assistent Declarant en Assistent Expediteur behaald.

Assistent Planner

Een georganiseerde, representatieve en spraakzame jongedame met ruim anderhalf jaar werkervaring in de rol van Customer Service Medewerker. Dagelijks heeft ze contact met klanten, warehouse en douane omtrent de inslag en uitslag van geconditioneerde goederen. In haar zoektocht richt zij zich op een functie binnen de planning, omdat haar kracht ligt in het organiseren en contact onderhouden met klanten.

Customer Service Medewerker Import

Een representatieve en gemotiveerde jongeman met ruim twee jaar werkervaring in een Customer Service rol en bekend met het begeleiden van wegtransport en zeevracht. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging binnen de import.

Elektromonteur

Mike is een ervaren en loyale Monteur die zijn carrière begonnen is als Leerling Monteur bij Elektro Groeneweg BV in de woning- en utiliteitsbouw. Hier is al snel doorgegroeid naar Leidinggevend Monteur.
Vorige
1 2 3 4

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.