Techniek

Kandidaten in de techniek bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 6 tot 10 van 10

Sales Engineer

Marco is een sociale en enthousiaste man die al ruim twintig jaar werkzaam is als Sales Engineer in de techniek. Hij is bekend met elektrotechniek, energieomzetting, spare parts en vermogenselektronica.

Servicemonteur

Jerry is een creatieve duizendpoot met ruim tien jaar ervaring in de techniek. Hij is bekend op mechanisch en hydraulisch gebied en heeft kennis als het gaat om lassen en materialen.

Tekenaar

Firos is een hardwerkende en technisch ingestelde man met al ruim dertig jaar ervaring in de techniek.

Veiligheidsdeskundige

Angela is een enthousiaste en hardwerkende dame die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met haar MVK diploma op zak heeft ze diverse bedrijven en organisaties weten te versterken.

Werkvoorbereider

Jorden is een representatieve en gemotiveerde man met ruime technische kennis. Hij is zijn carrière begonnen als Engineer Apprentice.
1 2
Volgende

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.