Logistiek

Kandidaten in de logistiek bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 6 tot 10 van 10

MBO Starter

Een rustige, vrolijke en leergierige jongeman die op zoek is naar een startersfunctie binnen de logistiek. Hij heeft zijn opleiding Coördinator Havenlogistiek succesvol afgerond en stage-ervaring opgedaan op de importdaling / douaneformaliteiten. Op dit moment zoekt hij een logistiek administratieve functie, waar hij zijn opgedane kennis kan benutten.

Operations Supervisor

Een proactieve en representatieve jongeman met ruim zeven jaar ervaring als Operationeel Supervisor. Hij heeft ervaring met het aansturen van een team en tegelijkertijd is hij verantwoordelijk voor het organiseren van het logistieke proces voor Key-accounts. Hij zoekt nu een organisatie waar hij zijn kennis kan verbreden en doorgroeien. Het allerliefst is hij actief in een leidinggevende rol.

Planner Wegtransport

Jeroen is een ervaren, communicatief vaardige en sociale man met vijf jaar ervaring als Transportplanner. Hij heeft ervaring met het plannen van transporten naar UK en organiseren van zeevracht/railvervoer richting Noord-Europa. Momenteel zoekt hij een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Senior Expediteur Import

Een energieke, collegiale en loyale dame met twintig jaar ervaring in de logistiek branche. Melisse is een specialist te noemen op het gebied van import en het organiseren van de zendingen van A tot Z, zowel LCL als FCL. Ze zoekt nu een volgende stap in haar loopbaan als Senior Expediteur Import / Supervisor.

Supply Chain Coördinator

Een zeer leergierig en hardwerkende jongedame en heeft haar opleiding luchtvaarlogistiek succesvol afgerond. Maria heeft ervaring als Transportplanner en Expediteur en zoekt momenteel naar een volgende stap in haar loopbaan in de functie van Supply Chain Coördinator.
1 2
Volgende

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.