Transportplanner

Beschikbare kandidaat

Transportplanner

  • Rotterdam
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Logistiek

In deze functie is Mark actief met het organiseren van containertransport binnen de Benelux en is hij verantwoordelijk voor het plannen van vijftig wagens. Dagelijks staat hij in contact met eigen klanten en chauffeurs omtrent het logistieke proces. Bij eventuele problemen is hij het aanspreekpunt en in de weekend staat hij stand-by.

Bij zijn huidige werkgever heeft hij het met zijn collega's naar zijn zin. Alleen heeft hij geen plezier meer in zijn werkzaamheden doordat het voor hem routine is geworden. Dit heeft hij ook met zijn werkgever besproken en is nu rustig zoekende naar een volgende stap. Het liefst gaat hij aan de slag als Expediteur Wegtransport en noemt dat hij het liefst aan de slag gaat bij een organisatie met een Rotterdamse mentaliteit. Zijn energie haalt hij vooral uit het contact met klanten en wil dit graag terugzien in een nieuwe baan.

Mark heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Transportplanner? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.