Supply Chain Coördinator

Beschikbare kandidaat

Supply Chain Coördinator

  • Rotterdam
  • MBO 4 Luchtvaartlogistiek
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • MBO 4 Luchtvaartlogistiek
  • Logistiek

Maria heeft haar opleiding MBO 4 Luchtvaartlogistiek succesvol afgerond. Tijdens twee stage periodes bij verschillende logistiek dienstverleners was ze verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met leveranciers, beheren van de documentenstroom en het organiseren van transporten naar de luchthaven. Na een periode als expediteur en planner vond Maria een nieuwe uitdaging op de Control Tower afdeling. Haar taak was het instrueren van het operationele team en proactief ingrijpen bij knelpunten in de goederenstroom. Ze zoekt een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator waar ze nauw contact heeft met de klant

Maria heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 3100,- per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Supply Chain Coördinator? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein- van Nierop. 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.