Senior Expediteur Import

Beschikbare kandidaat

Senior Expediteur Import

  • Rotterdam
  • Expediteur
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Expediteur
  • Logistiek

Melissa is een specialist te noemen op het gebied van import en het organiseren van de zendingen van A tot Z, zowel LCL als FCL. Momenteel is ze werkzaam als Senior Expediteur Import bij een internationaal logistiek dienstverlener. Dagelijks heeft ze contact met haar eigen klanten, rederijen, vervoerders en begeleidt ze het gehele logistieke proces. Melissa is ook verantwoordelijk voor het aansturen van twee collega's en is het aanspreekpunt bij ingewikkelde vraagstukken. Melissa is op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging waarin ze haar 'Import kennis' kan benutten en verbreden.

Melissa heeft een opzegtermijn van een lopende maand + 1 en heeft een salarisindicatie van € 3.950,- bruto per maand. 

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Senior Expediteur Import? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.