Rail Planner

Beschikbare kandidaat

Rail Planner

  • Hendrik Ido Ambacht
  • Logistiek
  • Hendrik Ido Ambacht
  • Logistiek

Jan was vijf jaar actief als operations manager bij een railvervoerder en heeft leiding gegeven aan vijf planners. De laatste vier jaar heeft hij een afdeling en lijnen opgezet voor het railvervoer en heeft hij als senior zijn twee collega's aangestuurd en begeleidt. Hierbij ging het vooral om het organiseren containertransporten van zeehavens per spoor naar Duitsland. Dagelijks heeft hij contact met klanten, terminals en vervoerders om het logistieke proces te begeleiden. Door verplaatsing van werkzaamheden, moet Jan noodgedwongen op zoek naar een nieuwe baan als Rail Planner.

Per 1 december is hij beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Rail Planner? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.