Planner Wegtransport

Beschikbare kandidaat

Planner Wegtransport

  • Rotterdam
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Logistiek

Na te zijn gestart als (vrachtwagen-) chauffeur en een periode van vijf jaar als planner ging Jeroen aan de slag bij zijn laatste werkgever, een logistiek dienstverlener. Hij was verantwoordelijk voor het plannen van transporten van en naar de UK. Vervolgens was hij jaren lang samen met zijn collega's verantwoordelijk voor het plannen van volle boten en treinen richting Noord Europa. De laatste drie jaar was hij verantwoordelijk voor de planning en customer service binnen de Benelux. Na een reorganisatie is Jeroen op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner waarin hij veelvuldig contact heeft met chauffeurs/klanten. 

Jeroen is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbaar salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Transportplanner? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.