Operations Supervisor

Beschikbare kandidaat

Operations Supervisor

  • Rotterdam
  • Rotterdam

Na zijn studie is Serdar aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever, een groot logistiek dienstverlener. Na te zijn gestart als Customer Service Medewerker is hij inmiddels doorgegroeid tot teamleider. Dagelijks is hij actief met het begeleiden van het logistieke proces en het aansturen van een team. Tegelijkertijd is hij verantwoordelijk voor de key accounts en volop bezig binnen de operatie. Met de komst van de Brexit is hij ook zeer actief met douaneformaliteiten en stelt hij deze documentatie op. Serdar is toe aan een nieuwe werkomgeving waarin zijn kennis kan verbreden en/of kan doorgroeien in zijn functie als Operationeel Supervisor.

Serdar heeft een opzegtermijn van een lopende maand +1 en salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Logistiek Administratief? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.