MBO starter

Beschikbare kandidaat

MBO starter

  • Brielle
  • Logistiek
  • Brielle
  • Logistiek

Hier was hij verantwoordelijk voor administratieve import handelingen zoals het checken van DGD's en vrachtbrieven. Ook checkte hij ontvangst lijsten. Bij zijn tweede stage was hij werkzaam bij een kleine expediteur. Hier was hij verantwoordelijk voor zowel de import en export van wegtransport van het achterland naar Nederland en vice versa.  Frank zoekt een MBO-starters functie als bijvoorbeeld Expediteur Import of Export. Contact met klanten vindt het leukst!

Hij is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2000,- per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie MBO Starter? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.