MBO Starter

Beschikbare kandidaat

MBO Starter

  • Rotterdam
  • MBO Coördinator Havenlogistiek
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • MBO Coördinator Havenlogistiek
  • Logistiek

In het derde jaar van de middelbare school besloot hij over te stappen naar het STC om zich daar de laatste twee jaar van zijn opleiding te richten op de logistiek, om vervolgens door te stromen naar niveau 3 Coördinator Havenlogistiek. Tijdens zijn stage bij een logistiek dienstverlener op de import afdeling waar hij zich met name bezighield met douane activiteiten deed hij zijn eerste ervaring op in de logistiek. Hij maakte documentatie op, had contact met klanten en de douane en maakte rekenbladen. Hij hoopt deze opgedane kennis nu te benutten in een administratieve functie binnen de logistiek

In verband met zijn bijbaan in overleg beschikbaar, heeft eigen vervoer en een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie MBO-starter? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop. 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.