Logistiek Administratief

Beschikbare kandidaat

Logistiek Administratief

  • Hoogvliet
  • Hoogvliet

Op 23 jarige leeftijd besloot Pamela vanuit Suriname naar Nederland te verhuizen en ging ze in administratieve functies aan de slag bij diverse organisaties, waaronder in de logistiek. Hier ontdekte ze haar kracht voor administratieve werkzaamheden. Begin 2010 besloot ze terug te verhuizen naar Suriname om dichter bij haar ouders te gaan wonen. Gedurende negen jaar woonde en werkte ze in Suriname, waar ze bij een groothandel de financiële en personeelsadministratie verzorgde. Na deze negen jaar besloot Pamela terug te keren naar Nederland en ging ze aan de slag in de logistiek.

Ze was bij de chauffeursbalie verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs en het verwerken van de administratie. In maart 2020 kreeg ze de kans over te stappen naar een groot logistiek dienstverlener, om op de Perishables afdeling de volledige administratie te gaan regelen. Ze maakte CMR's op, verwerkte voorraadmutaties in het warehouse en behandelde zendingen. Helaas kwam een korte periode later het bericht dat haar functie door Covid kwam te vervallen. 

Haar hart ligt bij een administratieve functie binnen de logistiek. Ze is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Logistiek Administratief? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.