HBO starter

Beschikbare kandidaat

HBO starter

  • Den Haag
  • Den Haag

Bij een logistiek productie bedrijf, als bijbaan, was ze actief net export zendingen gerelateerd aan verschillende transport modaliteiten. Hierdoor heeft ze te maken gekregen met transport orders en douane gerelateerde zaken zoals het opstellen van vrachtbrieven. Door haar goede werkhouding mocht Marjolein bij het zelfde bedrijf stage lopen. Tijdens haar stage kreeg ze te maken met het optimaliseren van het magazijnproces en de reductie van tijd en kosten binnen het export proces. Hierbij kwamen veel administratieve handelingen kijken zoals het opmaken van zeevervoer vrachtbrieven en het volgen van zendingen.

Na haar afstudeerstage heeft zij stage gelopen bij een logistiek dienstverlener, en was zij verantwoordelijk voor klantcontact op het gebied van import en kwaliteitencheck van de geleverde producten. Marjolein zoekt een HBO starters functie waar zij met internationale klanten nauw in contact kan staan en haar logistieke kennis kan inbrengen. Zij heeft sterk de voorkeur voor een expediteursfunctie. Marjolein beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed, heeft een goede beheersing van MS Office en kennis van diverse WMS en ERP systemen.

Ze reist met OV of motor, is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2300,- per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie HBO Starter? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.