HBO starter

Beschikbare kandidaat

HBO starter

  • Rotterdam
  • Rotterdam

Amber heeft haar Associate Degree in Logistiek Management behaald. Haar afstudeerstage heeft ze gedaan bij een Logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het zwaar en exceptioneel transport. Hier heeft ze naast haar operationele werkzaamheden de processen in kaart gebracht om het vernieuwde systeem te implementeren voor de opslag van goederen. Ze zoekt nu een startersbaan binnen de transport en logistiek waar ze haar administratieve kracht kan combineren met het hebben van klantcontact.

Amber heeft één maand opzegtermijn en salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie HBO Starter? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.