Expediteur Import

Beschikbare kandidaat

Expediteur Import

  • Pernis
  • Logistiek
  • Pernis
  • Logistiek

Bij diverse werkgevers (van grote tot middelgrote organisaties) heeft ze gewerkt en hierdoor diverse werkervaring opgedaan. Bij haar een en laatst werkgever stopte het door een vertrek van een aantal klanten. Sinds november 2018 is ze nu werkzaam bij een logistiek dienstverlener. Met veel plezier. Helaas is sfeer en werkzaamheden helaas anders geworden kijkt Petra om zich heen naar een nieuwe organisatie waar ze haar energie, kennis en kunde in kwijt kan.

Petra zoekt naar een fulltime functie als Expediteur Import, heeft een opzegtermijn van één maand en een bruto salarisindicatie van € 3.450,- per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Expediteur Import? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein-van Nierop .

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.