Expediteur Export

Beschikbare kandidaat

Expediteur Export

  • Rotterdam
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Logistiek

Al snel is hij doorgegroeid tot Customer Service Medewerker, waarbij hij de boekingen aannam en het voor- en na transport moest regelen. Na twee jaar is hij gestopt en is hij een ruim jaar gaan reizen door de wereld. Bij terugkomst is Ruud gestart als Allround Expediteur bij een internationaal logistiek dienstverlener. Dagelijks stond hij in contact met klanten, agenten en vervoerders om export en cross-trade zendingen te organiseren wereldwijd. Het onderhandelen van tarieven viel ook onder zijn takenpakket. Na zeven jaar met plezier te hebben gewerkt voor dezelfde organisatie, is Ruud nu anderhalf jaar actief als Expediteur Export (FCL en LCL). Door de terugloop van werk (i.v.m. covid) wordt zijn contract niet verlengd. Hij zoekt nu een vergelijkbare functie, in combinatie met wat meer sales.

Per 1 januari is Ruud beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Expediteur Export? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.