Documentatie medewerker

Beschikbare kandidaat

Documentatie medewerker

  • Schiedam
  • MBO Manager Havenlogistiek
  • Logistiek
  • Schiedam
  • MBO Manager Havenlogistiek
  • Logistiek

Leon is in 2016 gestart met zijn logistieke opleiding, aangezien zijn beide ouders in de logistiek actief zijn. Zijn interesse was gewekt en zo ging hij aan de slag. In vakantie-momenten (2014 t/m 2016) werkte hij op de financiële administratie op het logistieke bedrijf waar zijn moeder actief is.

Op zijn eerste stage, als Medewerker Documentatie, kijkt Leon met veel plezier terug. “Documentatie vind ik écht interessant”, zo vertelde hij enthousiast in het gesprek. Zijn tweede stage, op de import-afdeling, was voor het grootste deel vanuit thuis (door Covid). Toch was ook dat een leuke en leerzame tijd waar hij actief was met vrijstellen van containers en logistieke administratie.

Nu zoekt Leon een baan in de logistiek. Hij woont nog thuis, is druk bezig met zijn rijbewijs dus nu nog afhankelijk van openbaar vervoer. Hij is per direct beschikbaar voor een bruto salarisindicatie van € 1800,- per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Documentatie medewerker? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.