Customer Service Medewerker Import

Beschikbare kandidaat

Customer Service Medewerker Import

  • Schiedam
  • MBO 4 Manager Havenlogistiek
  • Logistiek
  • Schiedam
  • MBO 4 Manager Havenlogistiek
  • Logistiek

Mehmet heeft zijn opleiding Manager Havenlogistiek succesvol afgerond en tijdens zijn stages ervaring opgedaan met het hebben van klantcontact. Tijdens zijn eerste stage organiseerde hij wegtransporten van en naar de UK. Bij zijn laatste stage verwerkte hij import zendingen middels zeevracht vanuit het Verre Oosten en organiseerde hij het natransport binnen Europa. Na zijn studie is Mehmet gestart als Customer Service Import bij een rederij. Dagelijks behandelt hij de order tot aan de facturatie en regelt hij de vrijstelling van containers en de douaneformaliteiten. Mehmet is op zoek naar een nieuwe import uitdaging.

Mehmet heeft een opzegtermijn van een maand en salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.  

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Customer Service Medewerker Import? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein- van Nierop. 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.