Customer Service Medewerker

Beschikbare kandidaat

Customer Service Medewerker

  • Rotterdam
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Logistiek

Annemieke was in het verleden actief met het boeken van containers bij rederijen, het verzorgen van voor-en-na transport van lading, het opmaken van instructies tbv master B’s/l, het opmaken van house Bs/l, opmaken van T2L documenten en facturatie. Na 23 jaar voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt is Annemieke van werkgever veranderd na overname door een ander bedrijf. In januari 2020 is ze via via aan de slag gegaan als Expediteur, maar helaas door de gevolgen van covid-19 kon ze niet langer blijven. (de werkzaamheden liepen terug)

Annemieke zoekt nu een functie als Customer Service Medewerker bij een klein tot middelgrote organisatie, waarbij ze een aanwinst kan zijn met haar jarenlange werkervaring. Per direct is ze beschikbaar en heeft een salarisindicatie € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Customer Service Medewerker? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Léoni van Nierop.

Vragen over deze kandidaat? Baltus Klip
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.