Assistent Planner

Beschikbare kandidaat

Assistent Planner

  • Spijkenisse
  • Logistiek
  • Spijkenisse
  • Logistiek

Na een periode buiten de logistiek startte Manon ruim anderhalf jaar geleden als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener. Dagelijks heeft ze contact met klanten, warehouse, douane en de overheid omtrent de inslag en uitslag van geconditioneerde goederen. Manon wil graag doorgroeien in de logistieke branche en daarom is ze rustig zoekende naar een nieuwe werkomgeving. Haar kracht ligt in het organiseren en contact onderhouden met de klant. In het gesprek komt ook naar voren dat ze zich thuis voelt in een hectische werkomgeving. Het is voor haar belangrijk dat er mogelijkheden zijn om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen binnen een organisatie.

Manon heeft een opzegtermijn van een lopende maand + 1 en salarisindicatie € 2.700,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Assistent Planner? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein- van Nierop. 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.