Assistent Declarant

Beschikbare kandidaat

Assistent Declarant

  • Rotterdam
  • Logistiek
  • Rotterdam
  • Logistiek

Ze heeft ervaring met het behandelen van inklaringen en opmaken van T1 documenten en het contact onderhouden met de douane. Daarnaast heeft ze ook ervaring met het organiseren van plannen van wegtransport/barge en het verzorgen van de transportdocumenten. In het gesprek komt naar voren dat Sharon nauwkeurig te werk gaat en haar werk tot in de puntjes geregeld wil hebben. Ze krijgt veel energie van de combinatie van douane en expeditie-werkzaamheden.

Bij haar huidige werkgever zijn haar werkzaamheden gestopt door vermindering van de volumes. Sharon zoekt nu een Assistent Declarant positie bij een organisatie waar ze kan doorgroeien.

Sharon is per direct beschikbaar en heeft een salaris van € 2.800,- bruto per maand.

Interesse in deze kandidaat

Ben jij enthousiast geworden over deze kandidaat voor de functie Assistent Declarant? Neem snel contact op met ons. Voor vragen kun je bellen of mailen met de contactpersoon Anouk Klein- van Nierop 

Vragen over deze kandidaat? Anouk Klein - van Nierop
No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Bij ons geen getreuzel, maar meteen doorpakken.

We zijn allemaal mensen

We zijn allemaal mensen

En zo behandelen we iedereen; persoonlijk en oprecht.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden

We zorgen goed voor onze kampioenen.

Beschikbaar als kandidaat?

Samen vinden we de baan die bij jou past. 

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.