Logistiek

Kandidaten in de logistiek bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 1 tot 5 van 10

Assistent Declarant

Een vrolijke, collegiale dame met een positieve instelling. Sharon is de afgelopen vijf jaar actief binnen Douane/Expeditie en heeft ook haar opleiding tot Assistent Declarant en Assistent Expediteur behaald.

Assistent Planner

Een georganiseerde, representatieve en spraakzame jongedame met ruim anderhalf jaar werkervaring in de rol van Customer Service Medewerker. Dagelijks heeft ze contact met klanten, warehouse en douane omtrent de inslag en uitslag van geconditioneerde goederen. In haar zoektocht richt zij zich op een functie binnen de planning, omdat haar kracht ligt in het organiseren en contact onderhouden met klanten.

Customer Service Medewerker Import

Een representatieve en gemotiveerde jongeman met ruim twee jaar werkervaring in een Customer Service rol en bekend met het begeleiden van wegtransport en zeevracht. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging binnen de import.

Expediteur Import

Een hardwerkende en representatieve dame die 'door de wol geverfd is' in de logistiek. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan op import en exportgebied. En kan aan beide zijden uit de voeten.

HBO starter

Een sociale en hardwerkende jongedame die haar Associate Degree in Logistiek Management heeft behaald. Haar afstudeerstage heeft gedaan bij een transporteur/warehousing en zoekt nu een startersfunctie binnen de logistiek.
Vorige
1 2

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.