Logistiek

Kandidaten in de logistiek bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 1 tot 5 van 10

Assistent Declarant

Een vrolijke, collegiale dame met een positieve instelling. Sharon is de afgelopen vijf jaar actief binnen Douane/Expeditie en heeft ook haar opleiding tot Assistent Declarant en Assistent Expediteur behaald.

Customer Service Medewerker

Een extraverte, vrolijke en energieke dame met 24 jaar werkervaring als Expediteur Export.

Documentatie medewerker

Een rustige, spontane en positieve jongeman, die net klaar is met zijn MBO Manager Havenlogistiek. Graag wil hij aan de slag in een eerste echte baan waar zijn voorkeur uitgaat naar een functie als Medewerker Documentatie of Assistent Declarant.

Expediteur Export

Een energieke, hardwerkende en klantgerichte man met elf jaar werkervaring als Expediteur. Via een vriend is hij de logistiek ingerold en gestart als documentatiemedewerker bij een internationaal logistiek dienstverlener.

Expediteur Import

Een hardwerkende en representatieve dame die 'door de wol geverfd is' in de logistiek. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan op import en exportgebied. En kan aan beide zijden uit de voeten.
Vorige
1 2

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.