Werken bij KOOTprofessionals


 • Accountmanager Logistiek

  Schiphol - Amsterdam HBO Fulltime

  Wie wordt onze ambassadeur - pionier die onze vestiging in regio Schiphol - Amsterdam succesvol gaat maken? 

  Wij zijn op korte termijn op zoek naar een accountmanager - consultant voor een nieuwe vestiging van KOOTprofessionals in de regio Schiphol - Amsterdam.  

  Het is de bedoeling dat je samen met een collega onze nieuwe vestiging vorm gaat geven doormiddel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgeversmarkt als kandidatenmarkt.

  Hiervoor moet je in het bezit zijn sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn , lef hebben en een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben.

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Financieel

  Rotterdam HBO Fulltime
  Voor onze business unit KOOT Financieel zijn wij op zoek naar een Accountmanager die met veel energie aan de slag wil. In een klein team ben je dagelijks actief met de bemiddeling van financieel werkzoekenden én (nieuwe) klanten. Het heeft een pré als je ervaring hebt in de werving & selectie-branche. Ben jij commercieel, positief ingesteld en heb je gevoel voor humor? Dan ben jij de persoon die de nieuwe KOOT-collega kan worden. Het team van KOOT Financieel ziet met veel plezier jouw CV tegemoet. 

  meer over deze vacature »
 • Stagiair(e)

  Rotterdam HBO Fulltime/parttime
  Onze businessunit Sociaal Domein van KOOTprofessionals zoekt een stagiair(e). Zoek jij een leuke stageplaats waar je veel kunt leren en ben je geïnteresseerd in de werving- en selectiebranche?

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Detachering

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Onze nieuwe vestiging in de regio Schiphol - Amsterdam is op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Het is de bedoeling dat je samen met een collega onze nieuwe vestiging vorm gaat geven door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgeversmarkt als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, lef hebben en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
 • Junior Accountmanager Techniek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Kwaliteit, passie en professionaliteit; dat straal jij uit als Junior Accountmanager bij KOOTprofessionals. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die samen met het Techniek team de bemiddeling van technische professionals binnen verschillende branches tot een succes kan maken. Binnen een informeel en hecht team weet jij als geen ander de match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Heb je ervaring binnen de uitzend- , detachering- en/of werving & selectie-branche en ben je op zoek naar ‘the next level’? Lees snel verder, dit zou dit jouw volgende stap in je carrière kunnen zijn.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Techniek - Medewerker Binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor onze nieuwste business unit KOOT Techniek zijn we actief naar op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met je collega's ben je dagelijks in contact met de werkzoekenden in de technische branche. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden. Vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren, heb je lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan ben jij de persoon waarmee we in gesprek willen gaan.

  meer over deze vacature »
Gerealiseerd door Moodles