Werken bij KOOTprofessionals


 • Accountmanager

  Rotterdam HBO Fulltime
  Ben jij de Accountmanager die samen met het team van KOOT Financieel aan de slag wil in Rotterdam?! De twee heren, actief als o.a. Accountmanager en Recruiter, zoeken een collega, die samen met hen dit onderdeel van KOOTprofessionals blijvend succesvol wil houden. Jouw ervaring in detachering is zeer gewenst en samen met hen ben je dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) administrateurs en controllers tot aan financiële supervisors en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Jouw sales-talent gebruik je als Accountmanager. Oftewel; de handen uit de mouwen steken. Afspraken maken met (nieuwe) klanten, gesprekken voeren met kandidaten en social media/marketing gebruiken om je doelgroep te bereiken. Ben jij de accountmanager, met ervaring in detachering, die met Marc en Richie aan de slag gaat?

  meer over deze vacature »
 • Young Talent Traineeship

  Rotterdam HBO Fulltime
  Young Talent Traineeship KOOT Professionals - HR & Recruitment - START Februari 2020

  Sollicitatieproces
  We ontvangen natuurlijk graag je CV. Een motivatie van een paar zinnen is welkom, maar een uitgebreide brief is zeker niet nodig. Zien we een match? Dan krijg je een uitnodiging om onze game te spelen! Ons sollicitatieproces bestaat dan uit drie gesprekken. In het eerste gesprek leggen we je uit wat je kan verwachten van ons als organisatie en wat je leert in het traineeship. In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager. Het laatste gesprek is een gesprek met onze oprichter. Zo krijg je snel een goed beeld van ons en wij van jou!

  Ben jij op zoek naar een dynamische startersbaan waar je veel kan leren?
  Maak van je carrière een avontuur op ons onbewoonde eiland!


  De vlucht begint rustig, maar als de turbulentie opsteekt gaat het snel mis. Enkele seconden later vind je jezelf terug op een onbewoond eiland, tussen medepassagiers die niet allemaal te vertrouwen lijken. Toch is samenwerking noodzakelijk om ooit nog thuis te komen. Wat doe je?
  Vanaf het moment dat je in de game terecht komt op het eiland begint je ontdekkingstocht. Het spel geeft je inzicht in je persoonlijkheidstype, je kracht en je valkuilen. Ons persoonlijkheidsmodel staat centraal in de dienstverlening en zorgt ervoor dat je als consultant ook de juiste begeleiding krijgt. In het eerste gesprek bespreken we jouw persoonlijke aandachtspunten en helpen we om inzicht te krijgen in vragen als; Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
   

  meer over deze vacature »

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles