Werken bij KOOTprofessionals


 • Business Unit Manager New Business (Zorg)

  Rotterdam-Brainpark HBO Fulltime
  Voor een nieuw op te zetten business unit (KOOT Zorg) zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager. In deze functie ga je zelfstandig aan de slag om KOOT Zorg tot een succes te maken. Jouw ervaring in de detachering en/of werving & selectie-branche is gewenst, naast jouw eigen initiatief, positieve mentaliteit en enthousiasme. Ben jij de 'KOOT-er' die met een medisch netwerk, ondernemerschap en doorzettingsvermogen met KOOT Zorg aan de slag wil/gaat?

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Werving & Selectie (Logistiek)

  Schiphol - Amsterdam HBO Fulltime

  Elke dag actief zijn met het samenbrengen van logistieke kandidaten en opdrachtgevers? Samen met het team in Schiphol-Rijk kun jij aan de slag. Om KOOT in regio Amsterdam groot en succesvol te maken. Dagelijks ben je in contact met logistiek werkzoekenden op kantoor (of onderweg), werk je de cv's uit en introduceer je hen aan diverse organisaties/klanten in regio Amsterdam. En dat allemaal om zo snel mogelijk die werkzoekende aan een baan te helpen! Én om de vestiging in Schiphol-Rijk nóg succesvoller te maken. Ben jij in het bezit zijn van sterke communicatieve vaardigheden? Ben je iemand met lef én een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zoeken we jou voor ons team. Lees hieronder de vacature verder!
   

  meer over deze vacature »
 • Recruiter (Logistiek) Detachering

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Onze nieuwe vestiging in de regio Schiphol - Amsterdam is op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Het is de bedoeling dat je samen met een collega onze nieuwe vestiging vorm gaat geven door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgeversmarkt als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, lef hebben en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Techniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor onze nieuwste business unit KOOT Techniek zijn we actief naar op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met je collega's ben je dagelijks in contact met de werkzoekenden in de technische branche. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden. Vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren, heb je lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan ben jij de persoon waarmee we in gesprek willen gaan.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Logistiek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Voor onze vestiging op het Brainpark in Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met een team van zeven collega's ga je de logistieke branche verderveroveren door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgevers- als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, heb je lef én doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
 • Stagiair(e) Recruiter Techniek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Ben jij binnenkort onze nieuwe stagiair(e)? KOOTprofessionals is actief in de arbeidsbemiddeling in de volgende branches: Financieel, Logistiek & Transport, Sociale Zekerheid, Techniek en Zorg. Voor onze business unit Techniek zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de vestiging in Rotterdam.
   

  meer over deze vacature »
 
Gerealiseerd door Moodles