Werken bij KOOTprofessionals


 • Accountmanager Werving & Selectie (Logistiek)

  Schiphol - Amsterdam HBO Fulltime

  Elke dag actief zijn met het samenbrengen van logistieke kandidaten en opdrachtgevers? Samen met het team in Schiphol-Rijk kun jij aan de slag. Om KOOT in regio Amsterdam groot en succesvol te maken. Dagelijks ben je in contact met logistiek werkzoekenden op kantoor (of onderweg), werk je de cv's uit en introduceer je hen aan diverse organisaties/klanten in regio Amsterdam. En dat allemaal om zo snel mogelijk die werkzoekende aan een baan te helpen! Én om de vestiging in Schiphol-Rijk nóg succesvoller te maken. Ben jij in het bezit zijn van sterke communicatieve vaardigheden? Ben je iemand met lef én een flinke dosis doorzettingsvermogen?
   

  meer over deze vacature »
 • Medewerker Binnendienst/Recruiter

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Onze nieuwe vestiging in de regio Schiphol - Amsterdam is op zoek naar een Medewerker Binnendienst/ Recruiter. Het is de bedoeling dat je samen met een collega onze nieuwe vestiging vorm gaat geven door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgeversmarkt als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, lef hebben en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Ben jij toe aan een afwisselende en uitdagende functie?? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Techniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor onze nieuwste business unit KOOT Techniek zijn we actief naar op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met je collega's ben je dagelijks in contact met de werkzoekenden in de technische branche. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden. Vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren, heb je lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan ben jij de persoon waarmee we in gesprek willen gaan.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Logistiek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Voor onze vestiging op het Brainpark in Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met een team van zeven collega's ga je de logistieke branche verder veroveren door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgevers- als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, heb je lef én doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Sociaal Domein

  Rotterdam HBO Fulltime
  Kwaliteit, passie en professionaliteit; dat straal jij uit als Accountmanager Sociaal Domein bij KOOTprofessionals. Wegens uitbreiding van het team zoeken wij een nieuwe collega die samen met het team Sociaal de bemiddeling van professionals binnen het Sociaal Domein tot een succes kan maken. Binnen een informeel en hecht team weet jij als geen ander de match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Heb je ervaring binnen de uitzend- , detachering- en/of werving & selectie-branche en ben je op zoek naar ‘the next level’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature »
 • Stagiair(e) Business Unit Financieel

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime
  Ben jij binnenkort onze nieuwe stagiair(e)? KOOTprofessionals is actief in de arbeidsbemiddeling in de volgende branches: Financieel, Logistiek & Transport, Sociale Zekerheid en Techniek. Voor de eigen business unit Financieel zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de vestiging in Schiphol-Rijk. Benieuwd waar je mee aan de slag kan bij KOOT Financieel?

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Financieel Personeel

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime
  Ben jij initiatiefrijk, ondernemend en betrokken? Haal jij voldoening uit het samenbrengen van financials en opdrachtgevers? Dan willen wij samen met jou de schouders eronder zetten en KOOT Financieel uitbouwen.

  meer over deze vacature »
 • Medewerker Binnendienst

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime
  In de veelzijdige en uitdagende rol van Recruiter - Medewerker Binnendienst ben je een belangrijke schakel in het succes van KOOT Financieel. De focus ligt bij het ondersteunen van de accountmanagers in diverse opdrachtgever- en kandidaat gerichte activiteiten. 

  meer over deze vacature »

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles