Werken bij KOOTprofessionals


 • Stagiair KOOT Financieel

  Amsterdam HBO Fulltime
  Zoek jij nog een stage-plek voor jouw HBO-studie? Dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega/stagiair? Op onze vestiging in Schiphol-Rijk zijn we voor KOOT Financieel op zoek naar een Stagiair. Het kan gaan om een periode van 2, 3 of 4 maanden en/of 24 tot 40 uur per week. Vural (actief als Business Unit Manager) kijkt uit naar jouw komst. Dagelijks werk je nauw met hem samen en ondersteun je hem bij de zoektocht naar nieuwe (financiële) werkzoekenden, schrijf je wervende vacatures en houd je de administratie up-to-date. Jij nodigt kandidaten uit, ontvangt hen op het kantoor en bent actief met plaatsen van (dagelijkse) updates op de diverse social media (o.a. LinkedIn). Kortom; een stage-plek waar je je geen moment hoeft te vervelen. 

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Financieel

  Rotterdam HBO Fulltime
  Ben jij de persoon die samen met het team van KOOT Financieel aan de slag wil in Rotterdam?!  De vier heren, actief als o.a. Accountmanager en Recruiter, zoeken een collega, die samen met hen dit onderdeel van KOOTprofessionals blijvend succesvol wil houden. In opdracht van diverse organisaties (in o.a. regio's Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden en Moerdijk) werkt het team nauw samen. Jouw ervaring in detachering is zeer gewenst en samen met hen ben je dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) administrateurs en controllers tot aan financiële supervisors en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Jouw sales-talent gebruik je als Accountmanager. Oftewel; de handen uit de mouwen steken. Afspraken maken met (nieuwe) klanten, gesprekken voeren met kandidaten en social media/marketing gebruiken om je doelgroep te bereiken. Ben jij de persoon, met ervaring in detachering, die met Marc, Leon, Yoël en Richie aan de slag gaat?

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Techniek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Heb jij zin om dagelijks aan de slag te zijn met de bemiddeling van technische kandidaten? Het team in Rotterdam ziet uit naar jouw komst om KOOT Techniek nog meer bekendheid te geven onder technische werkzoekenden én organisaties. Je werkt nauw samen met Ingmar, Marco, Julian en Abdiwaasa en bent dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) monteurs en engineers tot aan technische supervisors en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Op onze vestiging ga je in gesprek met kandidaten (of buiten de deur in hun pauze), schrijf je een sterk profiel en stuur je deze én het CV van die kandidaat naar je contactpersoon voor die ene vacature. Tegelijkertijd krijg je een e-mail binnen van een nieuwe klant, waar je gisteren mee hebt kennis gemaakt. Ze zoeken nóg een andere engineer. Jij schrijft de wervende vacature én zet deze online op LinkedIn. Je telefoon gaat. Een kandidaat is net op 2e gesprek geweest bij een klant. Zal hij 'Ja' gaan zeggen tegen dé baan?! Je collega's kijken jou nieuwsgierig aan.?

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Logistiek

  Amsterdam HBO Fulltime
  Heb jij zin om dagelijks aan de slag te zijn met de bemiddeling van logistieke kandidaten? Het team van KOOT Logistiek ziet uit naar jouw komst om KOOT Logistiek nog meer bekendheid te geven onder logistiek werkzoekenden én organisaties. Je werkt nauw samen met Léoni, Elise en Nick en bent dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) transportplanners of expediteurs tot aan leidinggevenden en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Op onze vestiging in Schiphol-Rijk ga je in gesprek met kandidaten (of buiten de deur in hun pauze), schrijf je een sterk profiel en stuur je deze én het CV van die kandidaat naar je contactpersoon voor die ene vacature. Tegelijkertijd krijg je een e-mail binnen van een nieuwe klant, waar je gisteren mee hebt kennis gemaakt. Ze zoeken ook nog een ander persoon. Jij schrijft de wervende functieomschrijving én zet deze nieuwe vacature online op LinkedIn. Je telefoon gaat. Een kandidaat is net op 2e gesprek geweest bij een klant. Zal zij 'Ja' gaan zeggen tegen dé baan?! Je collega's kijken jou nieuwsgierig aan.

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Financieel

  Amsterdam HBO Fulltime
  Zoek jij een baan waar je dagelijks kan bouwen én actief bent met de bemiddeling van financiële werkzoekenden? Vural (Business Unit Manager van KOOT Financieel) werkzaam op onze vestiging in Schiphol-Rijk ziet uit naar jouw komst! Je werkt nauw samen met hem en bent dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) administrateurs en controllers tot aan financiële supervisors en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Op onze vestiging ga je in gesprek met kandidaten (of buiten de deur in hun pauze), schrijf je een sterk profiel en stuur je deze én het CV van die kandidaat naar je contactpersoon voor die ene vacature. Tegelijkertijd krijg je een e-mail binnen van een nieuwe klant, waar je gisteren mee hebt kennis gemaakt. Ze zoeken ook nog een financieel administratief medewerker. Jij schrijft de wervende functieomschrijving én zet deze nieuwe vacature online op LinkedIn. Je telefoon gaat. Een kandidaat is net op 2e gesprek geweest bij een klant. Zal zij 'Ja' gaan zeggen tegen dé baan?! Vural kijkt jou nieuwsgierig aan.

  meer over deze vacature »

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles