WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Werkvoorbereider. Binnen deze functie ondersteun je de Operations manager en Projectleider, maar bewaak je ook de kwaliteit en veiligheid. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een salaris tussen de €3.200,- en €3.600,- bruto per maand. Heb jij ervaring als Werkvoorbereider?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider/Calculator E&W

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale en dynamische organisatie gespecialiseerd in gebouwenbeheer in Amsterdam zoekt een Werkvoorbereider/Calculator E&W. In deze uitdagende functie ben jij als Werkvoorbereider/Calculator E&W verantwoordelijk voor het opstellen van werkplannen, selecteren en bestellen van materialen en aanvragen van vergunningen. Om als Werkvoorbereider/Calculator E&W aan de slag te kunnen, heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde. Je krijgt hier een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een organisatie die actief is in de installatietechniek is op zoek naar een Werkvoorbereider. Werk jij graag in een organisatie die zich bezighoudt met duurzaamheid, constant innoveert en kwaliteit waarborgt? Als Werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden en bezoeken van onderhoudsprojecten. Daarnaast stel je projectindelingen op en ben je onder andere bezig met het verzorgen van calculaties. De organisatie zorgt niet alleen voor kortingen op uitstapjes, maar biedt ook een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Den Haag HBO Fulltime

  Een organisatie in de regio Den Haag gespecialiseerd in de Transporttechniek is op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten volgens de gemaakte afspraken. Ook is het belangrijk dat je organisatorisch en stressbestendig bent. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je werkt aan diverse projecten. Hier krijg je een salaris tussen de €3.300 - €3.700 bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Werkvoorbereider. Gedurende jouw werkdag als Werkvoorbereider ben je onder andere actief met het opstellen van materiaallijsten en het uitvoeren van calculaties. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.500,- en €4.000,- bruto per maand. Ben jij in het bezit van je VCA en woonachtig in de regio Woerden?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Utrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider ga je gericht aan het werk binnen de gebouwautomatisering. Je bent verantwoordelijk voor de regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties. Je zult dagelijks bezig zijn met taken zoals het elektronisch ontwerpen van regelpanden en verwerken van revisiegegevens. De organisatie biedt een salaris tussen de €2.467,- en €3.498,- bruto per maand. Ook zijn er cursus en doorgroeimogelijkheden.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Bouw

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een breed georiënteerde bouwonderneming in Dordrecht zoekt een Werkvoorbereider voor de bouw. Draag jij graag verantwoordelijkheid voor alle voorbereidende en begeleidende werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van bouwprojecten? Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 3.000 en € 4.000,- per maand voor terug. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles