WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider Technische Dienst

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het verbouwen van tomaten is op zoek naar een Werkvoorbereider Technische Dienst. Als Werkvoorbereider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle voorkomende werkzaamheden rondom de technische dienst die ten goede komen van de effectiviteit van de monteurs. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Werkvoorbereider. Binnen deze functie ondersteun je de Operations manager en Projectleider, maar bewaak je ook de kwaliteit en veiligheid. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een salaris tussen de €3.500,- en €4.000,- bruto per maand. Heb jij ervaring als Werkvoorbereider?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en bouwen van projectmatige woningbouw is opzoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij affiniteit voor de bouw, ben je technisch ingesteld en heb je ook nog inzicht in de kosten? Dan is dit wellicht iets voor jouw!
   

  meer over deze vacature
 • Technisch Medewerker

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het verbouwen van tomaten is op zoek naar een Technisch Medewerker. Als Technisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van de verschillende verpakkingscentra. Je zal vooral werkzaam zijn in een nieuw DC met de nieuwste techniek en apparatuur! Heb jij ervaring in een soortgelijke functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Bouw

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een breed georiënteerde bouwonderneming in Dordrecht zoekt een Werkvoorbereider voor de bouw. Draag jij graag verantwoordelijkheid voor alle voorbereidende en begeleidende werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van bouwprojecten? Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 3.000 en € 4.000,- per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder Bouw

  Zwijndrecht HBO Fulltime

  Ben jij iemand die de uitvoering van diverse projecten van A tot Z kan verzorgen? Een snel groeiende organisatie actief in diverse bouwdisciplines zoekt een amibiteuze Uitvoerder. 
   

  meer over deze vacature
 • Projectleider Elektra / Werkvoorbereider

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een van onze opdrachtgevers die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige productiemachines voor de pluimvee vleesverwerkende industrie is op zoek naar een Projectleider Elektra / Werkvoorbereider . Als Projectleider Elektra / Werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor een breed takenpakket; het zelfstandig verwerken van projecten op het gebied van planning, projectbegeleiding, kwaliteit en veiligheid. Heb jij aantoonbare werkervaring op het gebied van machinebouw, ben je bekend met het controleren van elektrische schema's en ben je in het bezit van een opleiding in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groeiende organisatie in Rotterdam gespecialiseerd in hijs-en hefmiddelen is op zoek naar een Werkvoorbereider. In deze brede functie als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor alle voorbereidende en afrondende werkzaamheden van opdrachten. In de organisatie heerst een open en informele werksfeer en je krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Heb jij een afgeronde MBO 4 opleiding en ben je communicatief vaardig?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles