WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider

  Den Haag HBO Fulltime

  Ben jij organisatorisch en stressbestendig? Werk jij graag aan diverse projecten waar veel afwisseling in voor komt? Een marktleider gespecialiseerd in de Transporttechniek is op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Bouw

  Drechtsteden MBO Fulltime

  Draag jij graag verantwoordelijkheid voor alle voorbereidende en begeleidende werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van bouwprojecten? Een breed georiënteerde bouwonderneming zoekt een Werkvoorbereider voor de industriële/industriële branche.

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij affiniteit met de bouw en ben je standvastig,  zelfstandig en georganiseerd? Een uniek familiebedrijf die zich bezighoudt met diverse bouwprojecten is opzoek naar een Uitvoerder. Ben jij technisch ingesteld en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder voor de beschrijving van jouw nieuwe baan.

   

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en bouwen van projectmatige woningbouw is opzoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij affiniteit voor de bouw, ben je technisch ingesteld en heb je ook nog inzicht in de kosten? Dan is dit wellicht iets voor jouw!
   

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder

  Zwijndrecht HBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie actief in diverse bouwdisciplines zoekt een ambitieuze Uitvoerder. Als Uitvoerder zet je, jouw analytisch denkvermogen in om projecten zo efficiënt mogelijk te laten uitvoeren. Heb jij kennis op het gebied van Arbo & Milieu? De organisatie biedt een salaris tussen €3.000,- en €3.500,- bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider/Calculator

  Vlaardingen MBO Fulltime

  Een familiebedrijf in Vlaardingen gespecialiseerd in het bouwen van staalconstructies zoekt een Werkvoorbereider/Calculator. Als Werkvoorbereider/Calculator ben je onder andere actief met het inkopen van materiaal en opstellen van calculaties volgens tekeningen of IFC/BIM modellen. Om aan de slag te gaan als Werkvoorbereider/Calculator heb je affiniteit met staalbouw en kun je tekeningen lezen. Je krijgt hier een bruto salaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- per maand op basis van een fulltime dienstverband voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Werkvoorbereider. Binnen deze functie ondersteun je de Operations manager en Projectleider, maar bewaak je ook de kwaliteit en veiligheid. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een salaris tussen de €3.200,- en €3.600,- bruto per maand. Heb jij ervaring als Werkvoorbereider?

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider/Calculator E&W

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale en dynamische organisatie gespecialiseerd in gebouwenbeheer in Amsterdam zoekt een Werkvoorbereider/Calculator E&W. In deze uitdagende functie ben jij als Werkvoorbereider/Calculator E&W verantwoordelijk voor het opstellen van werkplannen, selecteren en bestellen van materialen en aanvragen van vergunningen. Om als Werkvoorbereider/Calculator E&W aan de slag te kunnen, heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde. Je krijgt hier een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een organisatie die actief is in de installatietechniek is op zoek naar een Werkvoorbereider. Werk jij graag in een organisatie die zich bezighoudt met duurzaamheid, constant innoveert en kwaliteit waarborgt? Als Werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden en bezoeken van onderhoudsprojecten. Daarnaast stel je projectindelingen op en ben je onder andere bezig met het verzorgen van calculaties. De organisatie zorgt niet alleen voor kortingen op uitstapjes, maar biedt ook een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- bruto per maand.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles