WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider-Constructeur

  Zoetermeer HBO Fulltime

  Dagelijks bezig zijn met geweldige projecten? Een installateur in de vrijetijdssector zoekt een Werkvoorbereider-Constructeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van statische berekeningen en de werkvoorbereiding van projecten in aanloop naar realisatie toe. Ten tijde van realisatie ben je het aanspreekpunt op kantoor voor de Projectcoördinator(en) en Hoofd Realisatie in het veld.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Zoetermeer MBO Fulltime

  Ben jij een klantgerichte en stressbestendige Werkvoorbereider die sterk is met modelleren en uitlezen in AutoCad? Wil jij dagelijks bezig zijn met geweldige projecten waarin jij het verschil kan maken? Een installateur in de vrijetijdssector zoekt een Werkvoorbereider.

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder (meewerkend)

  Omgeving Gorinchem MBO Fulltime

  Een internationale transportorganisatie zoekt een (meewerkend) Uitvoerder met affiniteit voor techniek. Heb jij een MBO+ opleiding in een technische richting en spreekt het je aan om dagelijks met mooie projecten bezig te zijn? Deze projecten vinden plaats in Nederland, maar ook op aansprekende locaties in het buitenland. Bezit jij over leidinggevende capaciteiten om deze projecten te begeleiden en te vertegenwoordigen, dan is dit een baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk als arbeidstechnisch vlak.

  meer over deze vacature
 • Hoofduitvoerder (worksmanager)

  Dordrecht HBO Fulltime

  Heb jij het in je om dagelijks meerdere uitvoerders en onderaannemers aan te sturen op complexe projecten? En beschik je daarnaast over de organisatorische kwaliteiten om budget, kwaliteit en planning te managen? Een grote speler op het gebied van maritieme infraprojecten is op zoek naar een Hoofduitvoerder.

  meer over deze vacature
 • Project Werkvoorbereider

  Rotterdam HBO Fulltime

  Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij renovatieprojecten van stalen constructies? Een vooraanstaand bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de bouw van een grote diversiteit aan stalen constructies, is op zoek naar een Project Werkvoorbereider.

  meer over deze vacature
 • Chef Werkplaats (meewerkend)

  Rotterdam MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en heb je leidinggevende ervaring? Heb je ervaring bij een constructiebedrijf en met tekenprogramma's? Een Rotterdams constructiebedrijf zoekt een meewerkend Chef Werkplaats. Je zult verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats, waar voornamelijk nieuwbouw, herstel- en modificatie werkzaamheden plaatsvinden aan lichte en zware constructies.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Hoekse Waard HBO Fulltime

  Is het voor jou geen probleem om diverse ballen in de lucht te houden en tegelijkertijd alles te overzien? Een snel groeiende organisatie, actief in het produceren van hoogwaarde voedselmachines is op zoek naar een Werkvoorbereider die er voor zorgt dat de inkoop en uitbesteding van diverse onderdelen en materialen vlekkeloos verloopt.  

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider E

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een echte teamspeler en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Een opdrachtgever in de omgeving Rotterdam is opzoek naar een Werkvoorbereider utiliteit.   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles