WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider-Constructeur

  Zoetermeer HBO Fulltime

  Dagelijks bezig zijn met geweldige projecten? Een installateur in de vrijetijdssector zoekt een Werkvoorbereider-Constructeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van statische berekeningen en de werkvoorbereiding van projecten in aanloop naar realisatie toe. Ten tijde van realisatie ben je het aanspreekpunt op kantoor voor de Projectcoördinator(en) en Hoofd Realisatie in het veld.

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder (meewerkend)

  Omgeving Gorinchem MBO Fulltime

  Een internationale transportorganisatie zoekt een (meewerkend) Uitvoerder met affiniteit voor techniek. Heb jij een MBO+ opleiding in een technische richting en spreekt het je aan om dagelijks met mooie projecten bezig te zijn? Deze projecten vinden plaats in Nederland, maar ook op aansprekende locaties in het buitenland. Bezit jij over leidinggevende capaciteiten om deze projecten te begeleiden en te vertegenwoordigen, dan is dit een baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk als arbeidstechnisch vlak.

  meer over deze vacature
 • Project Werkvoorbereider

  Rotterdam HBO Fulltime

  Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij renovatieprojecten van stalen constructies? Een vooraanstaand bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de bouw van een grote diversiteit aan stalen constructies, is op zoek naar een Project Werkvoorbereider.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Hoekse Waard HBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie, actief in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige machines en systemen, is op zoek naar uitbreiding binnen de werk/projectvoorbereiding. Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende projecten en zorg jij ervoor dat alle projecten vlekkeloos verlopen. Hierbij houd je rekening met kwaliteit, planning, veiligheid en inkoop. Ook horen het controleren van elektrische schema's en ervoor zorgen dat deze op orde zijn tot je werkzaamheden. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider E

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een echte teamspeler en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Een opdrachtgever in de omgeving Rotterdam is opzoek naar een Werkvoorbereider utiliteit.   

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Zoetermeer MBO Fulltime

  Een opdrachtgever uit de regio Haaglanden zoekt voor projecten een Werkvoorbereider-E met ervaring in een vergelijkbare functie. Ben jij stressbestendig en werk je graag voor een onderneming die al jaren een specialist is in zijn vakgebied?   

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Water

  Westland MBO Fulltime

  Ben jij technisch ingesteld en heb je passie voor techniek? Ga je daarnaast overzichtelijk te werk en ben je goed in teamverband? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechniek is op zoek naar een Werkvoorbereider Water.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Technische Dienst

  Drechtsteden MBO Fulltime

  Ben jij een goede teamspeler en bereidt jij altijd alles in de puntjes voor? Ben je daarnaast verantwoordelijk en stressbestendig? Voor een grote producent smeermiddelen in de automobielsector zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Technische Dienst.
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles