WerkvoorbereiderHieronder vind je alle Werkvoorbereider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider-Constructeur

  Zoetermeer HBO Fulltime

  Dagelijks bezig zijn met geweldige projecten? Een installateur in de vrijetijdssector zoekt een Werkvoorbereider-Constructeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van statische berekeningen en de werkvoorbereiding van projecten in aanloop naar realisatie toe. Ten tijde van realisatie ben je het aanspreekpunt op kantoor voor de Projectcoördinator(en) en Hoofd Realisatie in het veld.

  meer over deze vacature
 • Chef Werkplaats (meewerkend)

  Rotterdam MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en heb je leidinggevende ervaring? Heb je ervaring bij een constructiebedrijf en met tekenprogramma's? Een Rotterdams constructiebedrijf zoekt een meewerkend Chef Werkplaats. Je zult verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats, waar voornamelijk nieuwbouw, herstel- en modificatie werkzaamheden plaatsvinden aan lichte en zware constructies.

  meer over deze vacature
 • Chef Technische Dienst

  Amsterdam MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en heb je leidinggevende ervaring? Een organisatie gespecialiseerd in bouwmaterialen is zoekt een Chef Technische dienst voor zowel de binnen en buitendienst. 

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider/Calculator E&W

  Amsterdam MBO Fulltime

  Ben jij communicatief sterk en heb je ervaring in de utility branche? Een organisatie die het dagelijkse beheer heeft van een aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes is op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator E&W.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider Bouw

  Drechtsteden MBO Fulltime

  Ben jij graag verantwoordelijk voor alle voorbereidende en begeleidende werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van bouwprojecten. Een breed georiënteerde bouwonderneming zoekt een Werkvoorbereider voor de industriële/industriële branche.

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder

  Zwijndrecht HBO Fulltime

  Ben jij iemand die de uitvoering van diverse projecten van A tot Z kan verzorgen? Een snel groeiende organisatie actief in diverse bouwdisciplines zoekt een amibiteuze Uitvoerder. 
   

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Werkvoorbereider.

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider

  Den Haag HBO Fulltime

  Ben jij organisatorisch en stressbestendig? Werk jij graag aan diverse projecten waar veel afwisseling in voor komt? Een marktleider gespecialiseerd in de Transporttechniek is op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles