Tekenaar / ConstructeurHieronder vind je alle Tekenaar / Constructeur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Design Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Design Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en uiteindelijk uitwerken van het ontwerp in een compleet tekeningenpakket voor onze productie. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een salaris tussen de €3.600,- en €4.200,- bruto per maand. 

  meer over deze vacature
 • Tekenaar/ Werkvoorbereider Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Tekenaar/ Werkvoorbereider Installatietechniek. Als Tekenaar/ Werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken van tekeningen, eenvoudige berekeningen en het opstellen van materiaallijsten. Heb jij een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde/Installatietechniek en heb je technisch inzicht?

  meer over deze vacature
 • Senior Tekenaar/Constructeur

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Een innovatief en snelgroeiend bedrijf in de voedselindustrie, gericht op de ontwikkeling en productie van hightech machines zoekt een Senior Tekenaar/Constructeur. In de functie als Tekenaar ben je naast het maken van technische tekeningen verantwoordelijk voor het ondersteunen bij projecten en zorgen dat projecten binnen de gestelde deadline gereed zijn. Heb jij een afgeronde HBO opleiding, werkervaring in de machinebouw en ruime kennis van SolidWorks?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles