Tekenaar / ConstructeurHieronder vind je alle Tekenaar / Constructeur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Constructeur

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van diverse soorten machines is op zoek naar een Constructeur. Als Constructeur binnen deze organisatie is jouw inbreng van groot belang. Je draagt bij aan het ontwerpen van high-tech machines die volledig naar de wensen van de klant zijn samengesteld. Als Constructeur binnen de organisatie wordt je uiteraard goed beloond voor jouw inzet met een bruto salaris tussen de €3.200,00 en €3.500,00 per maand(afhankelijk van ervaring) en krijg je 27 vakantiedagen én 13 ATV dagen. 

  meer over deze vacature
 • Tekenaar (Designer)

  Zoetermeer HBO Fulltime

  Heb je altijd al een attractie willen ontwerpen? Een organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en realiseren van attracties zoekt een Tekenaar (Designer). Binnen de rol Tekenaar (Designer) ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van attracties in nauw overleg met de opdrachtgever, architecten en bouwkundig aannemers. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.000,- en € 3.400,- bruto per maand voor terug. Ben jij in juni beschikbaar?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles