Technisch InkoperHieronder vind je alle Technisch Inkoper vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Inkoper

  Oud-Beijerland HBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandbestrijding door middel van het geven van advies en het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit, is op zoek naar een tactische Inkoper. Als tactisch Inkoper vul je jouw dag met het inkopen van verschillende materialen, diensten, het onderhandelen over voorwaarden en het sluiten van raamcontracten. Daarnaast bewaak je de afspraken die gemaakt zijn en werk je vendor ratings uit. Als Inkoper binnen deze (familie)organisatie vervul en een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken en werk je nauw samen met alle afdelingen. Hiervoor wordt je uiteraard goed beloond met een bruto salaris van tussen de €3.250,- en €3.750,- (afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast kom je te werken in organisatie waar een informele werksfeer heerst en er op zijn tijd voldoende ruimte is voor ontspanning. 

  meer over deze vacature
 • Project Inkoper

  Vlaardingen MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het fabriceren van machines zoekt een Project Inkoper. Als Project Inkoper ligt de focus op het creëren van een zo efficiënt mogelijk productieproces. Je zult op de afdeling Supply Chain met een project team verantwoordelijkheid dragen voor onder andere het tijdig en juist opleveren van onderdelen en installaties. Daarnaast rapporteer je als Project Inkoper aan de Manager Supply Chain en Assembly. In ruil voor je werk biedt de organisatie een €3.700,- en €4.200,- bruto per maand. Ook krijg je 27 vakantiedagen + 13 ATV dagen. Ben jij servicegericht en communicatief ingesteld?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles