Service MonteurHieronder vind je alle Service Monteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Service Technicus

  Gouda MBO Fulltime

  Een toonaangevende wereldspeler in Gouda, gespecialiseerd in het aanbieden van apparatuur en diensten voor duurzame verwerking van natuurlijke hulpbronnen zoekt een Service Technicus. Binnen deze organisatie ga je als Service Technicus aan de slag met het uitvoeren van inspecties, controles en revisiewerkzaamheden. Ook ben je actief met het testen en instellen van apparatuur. Om in aanmerking te komen voor deze functie als Service Technicus heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB. Hier krijg je maandelijks een bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 2.800,- voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een organisatie in de regio van Spijkenisse gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van industrieel materieel zoekt een Service Monteur. Als Service Monteur werk je zowel op locatie van de klant als op de werkplaats. Hierbij werk je samen met een klein, hecht en gespecialiseerd team. Heb jij enige ervaring met landbouwmechanisatie, hoogwerkers, grondverzet en/of mobiele kranen én niet bang om vieze handen te krijgen?

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties in de omgeving Roosendaal zoekt een Monteur. Als Brandveiligheidsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Je zorgt onder andere voor de juiste montage van de installaties, administratieve handelelingen, assisteren van de Inbedrijfsteller en indien nodig het opsporen en verhelpen van storingen. Het salaris voor een Monteur ligt tussen de € 2.500,- en € 2.900,- bruto per maand.Om aan de slag te kunnen als Monteur heb je een afgeronde VCA diploma en minimaal 3 jaar werkervaring als Brandbeveiligingsmonteur. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicemonteur Installatietechniek. Als Servicemonteur ga je zelfstandig aan de slag met onder andere het onderhouden van installaties in woningbouw en utiliteitsbouw. Tegenover het werk staat een salaris tussen de €2.600,- en €4.000,- bruto per maand. Heb jij minimaal een VMBO diploma?

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Koeltechniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een dynamische organisatie die voortdurend actief is met innoveren, gespecialiseerd in koeltechniek, zoekt een Servicetechnicus Koeltechniek. Om aan de slag te kunnen als Servicetechnicus Koeltechniek, ben je in het bezit van een diploma koeltechniek (F-Gassen). Je wordt verantwoordelijk voor het installeren en repareren van koelmachines en verrichten van metingen. Ook het uitvoeren van onderhoudsbeurten behoort tot jouw takenpakket. Uiteraard krijg je hier een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Aan vakantiedagen geen gebrek, je krijgt er namelijk 25 plus 13 ADV dagen. 

  meer over deze vacature
 • Monteur Systeembouw

  Utrecht MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie gericht op verkoop, service en revisiewerkzaamheden van pompen en systemen is op zoek naar een Monteur Systeembouw. Als Monteur Systeembouw ben je met het team verantwoordelijk voor het bouwen van vacuüminstallaties. Daarnaast ben je onder andere bezig met het installeren van systemen op locatie. Je bent zowel mechanisch als elektrisch bezig. De organisatie biedt een salaris tussen de €2.750,- en €3.300,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je een 13e maand. Beschik jij over je MBO diploma richting WTB of soortgelijk?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur W

  Den Bosch MBO Fulltime

  Als Servicemonteur W ga je aan de slag binnen een dynamische organisatie gevestigd in onder andere Den Bosch. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de Contractbeheerder en Servicecoördinator. Jouw hoofdtaak als Servicemonteur W bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je een afgeronde technische opleiding en werkervaring als Servicemonteur W te hebben. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Ook een auto, telefoon en gereedschap van de zaak behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een dynamische en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid zoekt een Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek. In deze functie werk je dagdiensten en ben je actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Als Servicetechnicus met de specialisatie Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het programmeren, installeren en onderhouden van installaties. Bij deze verantwoordelijkheid hoort een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand. Naast het salaris krijg je een telefoon en auto van de zaak. Wil jij aan de slag als Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek? 

  meer over deze vacature
 • Allround Servicemonteur

  Utrecht MBO Fulltime

  Een dynamische en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid in Utrecht zoekt een Allround Servicemonteur. In deze functie ben je actief met het verhelpen van storingen bij opdrachtgevers. Ook ben je als Allround Servicemonteur actief met het adviseren van de Projectleider, Calculator en Uitvoerder. Om aan de slag te kunnen als Allround Servicemonteur beschik je over een MBO diploma in technische richting. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, voor terug. Naast het salaris behoren ook een leaseauto en telefoon van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij ervaring als Monteur? 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Werk jij graag in een dynamische omgeving? En houd jij ervan om vrijheid te hebben in je werk? Ben jij leergierig, zelfredzaam en houd je van een uitdaging? Een grote speler op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Servicemonteur. Als monteur werk je onder andere aan diesel motoren en noodinstallaties.

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een organisatie in Den Bosch, gespecialiseerd in het beheren van installaties van gebouwen, zoekt een Monteur voor kortlopende projecten. Binnen deze functie als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen op diverse locaties. Ook haal je voorraden en materialen op. Om aan de slag te kunnen, heb je een technische opleiding afgerond en minstens vier jaar werkervaring als Monteur W. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto per maand voor terug. Ook behoren een auto, telefoon en gereedschapsset van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Buitendienst

  Utrecht MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie op het gebied van industriële pompen en totaaloplossingen zoekt een Servicemonteur Buitendienst. In deze rol als Monteur Buitendienst ben je hét visitekaartje van de organisatie naar klanten en (potentiële) opdrachtgevers toe. Als Servicemonteur Buitendienst binnen deze organisatie is geen enkele werkdag hetzelfde en werk je samen met een team waarin iedereen alles geeft om iedere dag het maximale te behalen. Beschik jij over technisch inzicht, communicatieve vaardigheden en wil je dagelijks op diverse locaties aan het werk zijn? Dan is deze functie als Servicemonteur Buitendienst zeker iets voor jou.

  meer over deze vacature
 • Dokwerker/Bankwerker

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een professionele scheepsbouwer zoekt versterking in de vorm van een Dokwerker/Bankwerker. In deze functie van Dokwerker/Bankwerker ga je aan de slag met het in- en uitdokken van schepen. Ook voer je reparatiewerkzaamheden uit aan schepen. Wat wordt er van jou als Dokwerker/Bankwerker verwacht? Je hebt MBO werk- en denkniveau en werkervaring als Dokwerker/Bankwerker. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 2.200,- en € 2.500,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • 1e Monteur Watertechniek/Supervisor

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van water- en schermtechnische installaties in de moderne glastuinbouw is op zoek naar een 1e Monteur/Supervisor Watertechniek. Binnen deze organisatie gaat het vooral om korte lijnen tussen verkoop, calculatie/ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering en service. Als 1e Monteur/Supervisor Watertechniek ben je naast het fungeren als supervisor in zowel binnen als buitenland ook verantwoordelijk voor het installeren en repareren van watertechnische installaties in de moderne glastuinbouw. Heb jij ervaring met watertechnische installaties en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

  meer over deze vacature
 • Monteur Watertechniek

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van water- en schermtechnische installaties in de moderne glastuinbouw is op zoek naar een Monteur Watertechniek. Binnen deze organisatie gaat het vooral om korte lijnen tussen verkoop calculatie/ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering en service. Als Monteur Watertechniek ben je naast het uivoeren van werkzaamheden in het buitenland voor korte perioden ook verantwoordelijk voor het installeren en repareren van watertechnische installaties in de moderne glastuinbouw. Ben jij in het bezit van een MBO diploma en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles