Service MonteurHieronder vind je alle Service Monteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Inbedrijfsteller

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige productiemachines voor de pluimvee vleesverwerkende industrie is op zoek naar een Inbedrijfsteller. Als Inbedrijfsteller ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig in bedrijf nemen van onze machines en het verhelpen van storingen in onze werkplaats. Heb jij ervaring in de machinebouw, sta je open om over de wereld te reizen en beschik je over een MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica? 

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het beheren van installaties van gebouwen, zoekt een Monteur voor kortlopende projecten. Binnen deze functie als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen op diverse locaties. Ook haal je voorraden en materialen op. Om aan de slag te kunnen, heb je een technische opleiding afgerond en minstens vier jaar werkervaring als Monteur W. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto per maand voor terug. Ook behoren een auto, telefoon en gereedschapsset van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een  innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid zoekt een Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek. In deze functie werk je dagdiensten en ben je actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Als Servicetechnicus met de specialisatie Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het programmeren, installeren en onderhouden van installaties. Bij deze verantwoordelijkheid hoort een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand. Naast het salaris krijg je een telefoon en auto van de zaak. Wil jij aan de slag als Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek? 

  meer over deze vacature
 • Monteur Service Binnendienst

  Utrecht MBO Fulltime

  Een professioneel, snelgroeiend en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in verkoop, service en revisiewerkzaamheden in pompen en systemen is opzoek naar Monteurs. Heb jij affiniteit met techniek en werk je graag zelfstandig, dan is deze functie iets voor jou! Tegenover de werkzaamheden staat een salaris van tussen de €2500,- tot €3000,- bruto per maand.
   

  meer over deze vacature
 • Service Technicus

  Gouda MBO Fulltime

  Een toonaangevende wereldspeler, gespecialiseerd in het aanbieden van apparatuur en diensten voor duurzame verwerking van natuurlijke hulpbronnen zoekt een Service Technicus. Binnen deze organisatie ga je als Service Technicus aan de slag met het uitvoeren van inspecties, controles en revisiewerkzaamheden. Ook ben je actief met het testen en instellen van apparatuur. Om in aanmerking te komen voor deze functie als Service Technicus heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB of ben je een automonteur die zijn kennis wil verbreden binnen de industrie. Hier krijg je maandelijks een bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 2.800,- voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Allround Onderhoudsmonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wereldwijde staalproducent in regio Rotterdam is op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur. Als Allround Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse inspectie-, revisie-, en onderhoudswerkzaamheden  op het bedrijventerrein en de fabricagehal. Je werkzaamheden liggen op zowel mechanisch als elektronisch gebied. Om aan de slag te kunnen als Allround Onderhoudsmonteur heb je een afgeronde mbo-opleiding in de richting Mechatronica of Elektrotechniek en minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Je krijgt hier een bruto salaris van tussen de € 3.500,- en € 4.000,- per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur W

  Den Bosch MBO Fulltime

  Als Servicemonteur W ga je aan de slag binnen een  organisatie gevestigd in onder andere Den Bosch. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de Contractbeheerder en Servicecoördinator. Jouw hoofdtaak  bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je een afgeronde technische opleiding en werkervaring als Servicemonteur W te hebben. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Ook een auto, telefoon en gereedschap van de zaak behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Werk jij graag in een dynamische omgeving? En houd jij ervan om vrijheid te hebben in je werk? Ben jij leergierig, zelfredzaam en houd je van een uitdaging? Een grote speler op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Servicemonteur. Als monteur werk je onder andere aan diesel motoren en noodinstallaties. De organisatie bied een salaris van €2500,- tot €3000,- bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • 1e Monteur Watertechniek/Supervisor

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van water- en schermtechnische installaties in de moderne glastuinbouw is op zoek naar een 1e Monteur/Supervisor Watertechniek. Binnen deze organisatie gaat het vooral om korte lijnen tussen verkoop, calculatie/ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering en service. Als 1e Monteur/Supervisor Watertechniek ben je naast het fungeren als supervisor in zowel binnen als buitenland ook verantwoordelijk voor het installeren en repareren van watertechnische installaties in de moderne glastuinbouw. Heb jij ervaring met watertechnische installaties en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Buitendienst

  Utrecht/Brabant MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie op het gebied van industriële pompen en totaaloplossingen zoekt een Servicemonteur Buitendienst. In deze rol als Monteur Buitendienst ben je hét visitekaartje van de organisatie naar klanten en (potentiële) opdrachtgevers toe. Als Servicemonteur Buitendienst binnen deze organisatie is geen enkele werkdag hetzelfde en werk je samen met een team waarin iedereen alles geeft om iedere dag het maximale te behalen. Beschik jij over technisch inzicht, communicatieve vaardigheden en wil je dagelijks op diverse locaties aan het werk zijn? Dan is deze functie als Servicemonteur Buitendienst zeker iets voor jou. Tegenover het werk staat een bruto maandsalaris van tussen de € 2.650,- en € 3.200,-.

  meer over deze vacature
 • Monteur Watertechniek

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van water- en schermtechnische installaties in de moderne glastuinbouw is op zoek naar een Monteur Watertechniek. Binnen deze organisatie gaat het vooral om korte lijnen tussen verkoop calculatie/ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering en service. Als Monteur Watertechniek ben je naast het uivoeren van werkzaamheden in het buitenland voor korte perioden ook verantwoordelijk voor het installeren en repareren van watertechnische installaties in de moderne glastuinbouw. Ben jij in het bezit van een MBO diploma en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

  meer over deze vacature
 • Dokwerker/Bankwerker

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een scheepsbouwer in de regio Drechtsteden zoekt versterking in de vorm van een Dokwerker/Bankwerker. In deze functie ga je aan de slag met het in- en uitdokken van schepen, maar ook voer je reparatiewerkzaamheden uit aan schepen. Wat wordt er van jou als Dokwerker/Bankwerker verwacht? Je hebt MBO werk- en denkniveau en werkervaring als Dokwerker/Bankwerker. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Koeltechniek

  Utrecht MBO Fulltime

  Een organisatie die voortdurend actief is met innoveren, gespecialiseerd in koeltechniek, zoekt een Servicetechnicus Koeltechniek. Om aan de slag te kunnen als Servicetechnicus Koeltechniek, ben je in het bezit van een diploma koeltechniek (F-Gassen). Je wordt verantwoordelijk voor het installeren en repareren van koelmachines en verrichten van metingen. Ook het uitvoeren van onderhoudsbeurten behoort tot jouw takenpakket. Uiteraard krijg je hier een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Aan vakantiedagen geen gebrek, je krijgt er namelijk 25 plus 13 ADV dagen. 

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties zoekt een Monteur. Als Beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je zorgt onder andere voor de juiste montage van de installaties, administratieve handelingen, assisteren van de Inbedrijfsteller en indien nodig het opsporen en verhelpen van storingen. Ben jij die ervaren Beveiligingsmonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een organisatie in de regio van Spijkenisse gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van industrieel materieel zoekt een Service Monteur. Als Service Monteur werk je zowel op locatie van de klant als op de werkplaats. Hierbij werk je samen met een klein, hecht en gespecialiseerd team. Heb jij enige ervaring met landbouwmechanisatie, hoogwerkers, grondverzet en/of mobiele kranen én niet bang om vieze handen te krijgen?

  meer over deze vacature
 • Allround Servicemonteur

  Utrecht MBO Fulltime

  Een organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid in de regio Utrecht is op zoek naar een Allround Servicemonteur. In deze functie ben je actief met het verhelpen van storingen bij opdrachtgevers. Ook ben je als Allround Servicemonteur actief met het adviseren van de Projectleider, Calculator en de Uitvoerder. Om aan de slag te kunnen als Allround Servicemonteur beschik je over een MBO diploma in technische richting. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, voor terug. Naast het salaris behoren ook een leaseauto en telefoon van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij ervaring als Monteur? 

  meer over deze vacature
 • Dieselmonteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een familiebedrijf gespecialiseerd in dieselmotoren in Dordrecht is op zoek naar een Dieselmonteur. In deze functie als Dieselmonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het adviseren van klanten. Daarnaast valt het uitvoeren van onderhoud- en revisiewerkzaamheden ook onder jouw functie. Heb jij een afgeronde MBO 2 of 3 opleiding Dieselmonteur?

  meer over deze vacature
 • Eerste Monteur Technische Dienst

  Den Haag MBO Fulltime

  Een onderneming gevestigd in de regio Den Haag, die oud lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood is op zoek naar een eerste Monteur Technische Dienst met bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden naar Chef technische dienst.

  meer over deze vacature
 • Allround Loodgieter

  Regio Utrecht MBO Fulltime

  Een bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Allround Loodgieter. Op jouw werkdag ben je als Loodgieter actief met het opsporen van problemen om deze vervolgens op te lossen. Je verricht onder andere montagewerkzaamheden en voert installaties uit. Ben jij leergierig en zelfstandig ingesteld?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groeiende organisatie in Rotterdam gespecialiseerd in hijs-en hefmiddelen is op zoek naar een Servicemonteur. In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van veiligheidsinspecties, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de klant en het bedrijfskantoor en rapporteer je aan beiden. Heb jij een afgeronde MBO 4 opleiding en heb je goede communicatieve vaardigheden? 

  meer over deze vacature
 • Hulpmonteur

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties is op zoek naar een Hulpmonteur elektrotechniek. Ben jij die monteur die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van elektrotechniek en sta je open voor een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Voorman Bouwkundige Brandpreventie

  Noord-Brabant MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties zoekt een Voorman Bouwkundige Brandpreventie. Als Voorman Bouwkundige Brandpreventie ben je onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van verbeteringen aan bestaande voorzieningen. Ben jij de vakman die streeft naar het realiseren van een veilige leef- en werkomgeving?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicemonteur Installatietechniek. Als Servicemonteur ga je zelfstandig aan de slag met onder andere het onderhouden van installaties in woningbouw en utiliteitsbouw. Tegenover het werk staat een marktconform salaris en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Heb jij minimaal een VMBO diploma?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Woningbouw/Utiliteit

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicemonteur Woningbouw/Ultiliteit. Als Servicemonteur ga je zelfstandig aan de slag met onder andere het aansluiten, controleren en repareren van installaties in woningbouw en utiliteitsbouw. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en wil je starten als Servicemonteur?

  meer over deze vacature
 • Monteur Installatietechniek

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Monteur Installatietechniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van complete installaties bij projecten in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Heb jij een afgeronde opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde en werkervaring in soortgelijke functie?

  meer over deze vacature
 • Monteur Elektrotechniek

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Monteur Elektrotechniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van complete installaties bij projecten in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Heb jij een afgeronde opleiding Elektrotechniek en werkervaring in soortgelijke functie?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicemonteur Elektrotechniek. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen bij projecten in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Heb jij een afgeronde opleiding Elektrotechniek en werkervaring in soortgelijke functie?

  meer over deze vacature
 • Leidinggevend Monteur W Installatietechniek

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Leidinggevend Monteur W Installatietechniek. In deze verantwoordelijke functie geef jij leiding aan monteurs en heb jij een voorbeeld functie. Heb jij een afgeronde opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde en heb je leidinggevende capaciteiten?

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus W Installatietechniek

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicetechnicus W Installatietechniek. in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoudswerkzaamheden en inspecties aan werktuigbouwkundige installaties in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Daarnaast draai je mee in consignatiedienst en denk je mee met de klant. Heb jij een afgeronde technische opleiding en kennis van meet- en regeltechniek? 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Sprinklertechniek

  Utrecht MBO Fulltime

  Een bedrijf gespecialiseerd in diverse nieuwbouw sprinklerprojecten is op zoek naar een Servicemonteur Sprinklertechniek. Binnen deze organisatie ga je als Servicemonteur onder andere aan de slag met het onderhouden en in bedrijf stellen van sprinklerinstallaties. Ook ben je actief met het opstellen en uitbrengen van rapportages en met het uitbrengen van verbetervoorstellen voor sprinklerinstallaties. Heb jij ervaring in de Sprinklertechniek en ben je in het bezit van rijbewijs B?

  meer over deze vacature
 • Monteur Beveiligingstechniek

  Utrecht MBO Fulltime

  Een totaalinstallateur op het gebied van elektronische beveiliging is op zoek naar een Monteur Beveiligingstechniek. Binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het (elektronisch) monteren, programmeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Ook ben je actief met het begeleiden van de hulpmonteur. Ben jij bekend met beveiligingssystemen en op de hoogte van de wet-en regelgeving omtrent beveiligingstechniek?

  meer over deze vacature
 • Monteur Binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van verschillende ademsystemen en luchtinstallaties zoekt een Monteur Binnendienst. Heb jij affiniteit met techniek én kennis van Elektra en/of Werktuigbouwkunde? Op jouw werkdag ben je bezig met het repareren van materiaal tot aan het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. De organisatie biedt een zelfstandige functie en de mogelijkheid door te groeien tot Monteur Buitendienst. Heb jij ervaring in een een soortgelijke functie of als Monteur?

  meer over deze vacature
 • Bedrijfswagenmonteur

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een nationaal en internationaal familiebedrijf in Gorinchem is op zoek naar een Bedrijfswagenmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine beurten tot motorrevisie. Dit zijn vrachtwagens tot 750 pk en van 2-asser tot 5-asser, maar ook diverse merken zoals Volvo, Scania en MAN. Ben jij een Bedrijfswagenmonteur die energie krijgt van het totale onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers? Reageer dan op deze vacature!
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles