Service MonteurHieronder vind je alle Service Monteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Servicemonteur

  Den Haag MBO Fulltime

  Een organisatie die marktleider is in hun branche is op zoek naar technische uitbreiding! Ik deze functie zullen je werkzaamheden geen dag hetzelfde zijn en kom op je uiteenlopende locaties door heel Nederland. Naast jouw klanten van technisch advies te voorzien ben je ook hét visitekaartje van de organisatie naar klanten toe. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Werk jij graag in een dynamische omgeving? En houd jij ervan om veel vrijheid te hebben in je werk? Ben jij leergierig, zelfredzaam en houd je van een uitdaging? Een grote speler op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Servicemonteur. Als monteur werk je onder andere aan diesel motoren en noodinstallaties.

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een dynamische en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid zoekt een Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek. In deze functie werk je dagdiensten en ben je actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Als Servicetechnicus met de specialisatie Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het programmeren, installeren en onderhouden van installaties. Ook bewaak je de kwaliteit en houd je revisiegegevens bij. Bij deze verantwoordelijkheid hoort een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand. Naast het salaris krijg je een telefoon en auto van de zaak. Wil jij aan de slag als Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek? 

  meer over deze vacature
 • Inbedrijfsteller

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Een organisatie dat gespecialiseerd is in het distribueren en controleren van vleeswaren is op zoek naar een Inbedrijfsteller. Door constante innovatie bestaat jouw dag uit het onderhouden van high-tech machines en storingen op te lossen. Verder geef je klanten uitleg over de machines. De organisatie biedt naast haar ontwikkelingsprogramma ook 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Beschik jij over een MBO 4 diploma richting elektrotechniek?  

  meer over deze vacature
 • Monteur Binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van verschillende ademsystemen en luchtinstallaties zoekt een Monteur Binnendienst. Heb jij affiniteit met techniek én kennis van Elektra en/of Werktuigbouwkunde? Op jouw werkdag ben je bezig met het repareren van materiaal tot aan het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. De organisatie biedt een zelfstandige functie en de mogelijkheid door te groeien tot een Monteur Buitendienst. Heb jij ervaring in een een soortgelijke functie of als Monteur?

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus

  Eindhoven MBO Fulltime

  Een internationaal technisch dienstverlener in Eindhoven gespecialiseerd in de installatietechniek zoekt een Servicetechnicus. In deze functie als Servicetechnicus ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheren van geavanceerde installaties. Ook beheer en onderhoud je installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicetechnicus dien je in het bezit te zijn van een VCA-VOL en heb je ervaring met serviceprocessen. Hier krijg je een bruto salaris tussen de tussen de € 2.600,-  en € 3.500,- op basis van een fulltime dienstverband voor terug. Binnen deze organisatie kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen en kortingen op dagjes uit. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Nijmegen MBO Fulltime

  Een internationaal technisch dienstverlener in Nijmegen gespecialiseerd in de installatietechniek zoekt een Servicemonteur. In deze functie als Servicemonteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het rapporteren van storingen. Ook beheer en onderhoud je installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je in het bezit te zijn van een VCA-VOL en heb je ervaring met serviceprocessen. Hier krijg je een bruto salaris tussen de tussen de € 2.250,-  en € 3.150,- op basis van een fulltime dienstverband voor terug. Binnen deze organisatie kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen en kortingen op dagjes uit. 

  meer over deze vacature
 • Allround Servicemonteur

  Leiden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in kostenefficiënte apparatuur is op zoek naar een Allround Servicemonteur. Bij voorkeur een monteur uit de Randstad. Als Servicemonteur werk je op locatie. Hier ben jij bezig met het verhelpen van storingen tot aan het uitvoeren van jaarlijkse keuringen. De organisatie biedt een bruto salaris tussen de
  € 2.500,- en  € 2.800,- bruto per maand. Daarnaast zijn er opleidingsmogelijkheden. Beschik jij over een MBO diploma in de Technische richting en heb jij kennis van Elektrische schema's en Hydrauliek?

  meer over deze vacature
 • Allround Servicemonteur

  Utrecht MBO Fulltime

  Een dynamische en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid in Utrecht zoekt een Allround Servicemonteur. In deze uitdagende functie ben je actief met het verhelpen van storingen bij opdrachtgevers. Ook ben je als Allround Servicemonteur actief met het adviseren van de Projectleider, Calculator en Uitvoerder. Om aan de slag te kunnen als Allround Servicemonteur beschik je over een MBO diploma in technische richting. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, voor terug. Naast het salaris behoren ook een leaseauto en telefoon van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij ervaring als Monteur? 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur E

  Amsterdam MBO Fulltime

  Als Servicemonteur E ga je aan de slag binnen een internationale en dynamische organisatie gevestigd in onder andere Amsterdam. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de Contractbeheerder en Servicecoördinator. Jouw hoofdtaak als Servicemonteur E bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je een afgeronde technische opleiding en werkervaring als Servicemonteur E te hebben. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand voor terug. Ook een auto, telefoon en gereedschap van de zaak behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Branders

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een snelgroeiende organisatie, specialist in installaties van gebouwen door heel Nederland zoekt een Servicetechnicus Branders. Heb jij affiniteit met techniek, ben je flexibel ingesteld en ga je accuraat te werk? Gedurende de dag ben je onder andere bezig met het installeren van nieuwe ketels tot aan het oplossen van storingen. Je werkt als Servicetechnicus zowel zelfstandig als in teamverband. Naast een salaris tussen de €2.800,- en €3.200,- bruto per maand biedt de organisatie een enthousiast team en een vrijdagmiddag borrel. 

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een organisatie in Den Bosch, gespecialiseerd in het beheren van installaties van gebouwen, zoekt een Monteur voor kortlopende projecten. Binnen deze functie als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen op diverse locaties. Ook haal je voorraden en materialen op. Om aan de slag te kunnen, heb je een technische opleiding afgerond en minimaal vier jaar werkervaring als Monteur W. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto per maand voor terug. Ook behoren een auto, telefoon en gereedschapsset van de zaak tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicetechnicus Koeltechniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een dynamische organisatie die voortdurend bezig is met innoveren, gespecialiseerd in koeltechniek, zoekt een Servicetechnicus Koeltechniek. Om aan de slag te kunnen als Servicetechnicus Koeltechniek, ben je in het bezit van een diploma koeltechniek (F-Gassen). Je wordt verantwoordelijk voor het installeren en repareren van koelmachines en verrichten van metingen. Ook het uitvoeren van onderhoudsbeurten behoort tot jouw takenpakket. Uiteraard krijg je hier een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Aan vakantiedagen geen gebrek, je krijgt er namelijk 25 plus 13 ADV dagen. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur W

  Den Bosch MBO Fulltime

  Als Servicemonteur W ga je aan de slag binnen een internationale en dynamische organisatie gevestigd in onder andere Den Bosch. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de Contractbeheerder en Servicecoördinator. Jouw hoofdtaak als Servicemonteur W bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je een afgeronde technische opleiding en werkervaring als Servicemonteur W te hebben. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand voor terug. Ook een auto, telefoon en gereedschap van de zaak behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur (Junior)

  Landelijk MBO Fulltime

  Een organisatie die het dagelijkse beheer heeft van een aantal gebouwen van bedrijven en gemeenten is landelijk op zoek naar (Junior) servicemonteurs. Binnen deze organisatie krijg je de mogelijkheid om het vak tot Servicemonteur van ervaren mensen te leren. Zij begeleiden jouw door het gehele proces, zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan. Als Servicemonteur leer je de fijne kneepjes van het vak en hier krijg je een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.400,- bruto per maand voor terug. Het salaris is afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond werkervaring. Ben jij de Junior Servicemonteur die gezocht wordt?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur E

  Rotterdam MBO Fulltime

  Als Servicemonteur E ga je aan de slag binnen een internationale en dynamische organisatie gevestigd in onder andere Rotterdam. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de Contractbeheerder en Servicecoördinator. Jouw hoofdtaak als Servicemonteur E bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur dien je een afgeronde technische opleiding en werkervaring als Servicemonteur E te hebben. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand voor terug. Ook een auto, telefoon en gereedschap van de zaak behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Binnendienst

  Utrecht MBO Fulltime

  Een professioneel, snelgroeiend en innovatief bedrijf gespecialiseerd in zowel het verkopen als leveren van service aan pompen en systemen is op zoek naar een (ervaren) Servicemonteur Binnendienst. Als Servicemonteur Binnendienst zorg je dagelijks samen met je collega's dat alle reparaties, revisies en aanpassingen worden gedaan. Daarnaast inspecteer je de pompen en systemen en hou je hiervan nauwkeurig de rapporten bij.
  In ruil voor het werk biedt de organisatie een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.700,- bruto per maand. Daarnaast krijg je ook een 13e maand, 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Heb jij een MBO diploma werktuigbouwkunde of één gelijkwaardige opleiding?
   

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Buitendienst

  Utrecht MBO Fulltime

  Een innovatieve en groeiende organisatie op het gebied van industriële pompen en totaaloplossingen zoekt een Servicemonteur Buitendienst. In deze rol als Monteur Buitendienst ben je hét visitekaartje van de organisatie naar klanten en (potentiële) opdrachtgevers toe. Als Servicemonteur Buitendienst binnen deze organisatie is geen enkele werkdag hetzelfde en werk je samen met een team waarin iedereen alles geeft om iedere dag het maximale te behalen. Beschik jij over technisch inzicht, communicatieve vaardigheden en wil je dagelijks op diverse locaties aan het werk zijn? Dan is deze functie als Servicemonteur Buitendienst zeker iets voor jou.

  meer over deze vacature
 • Dokwerker/Bankwerker

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een professionele scheepsbouw organisatie zoekt versterking in de vorm van een Dokwerker/Bankwerker. In deze functie van Dokwerker/Bankwerker ga je aan de slag met het in- en uitdokken van schepen. Ook voer je reparatiewerkzaamheden uit aan schepen. Wat wordt er van jou als Dokwerker/Bankwerker verwacht? Je hebt MBO werk- en denkniveau en werkervaring als Dokwerker/Bankwerker. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 2.200,- en € 2.500,- per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Service Technicus

  Gouda MBO Fulltime

  Een toonaangevende wereldspeler, gespecialiseerd in het aanbieden van apparatuur en diensten voor duurzame verwerking van natuurlijke hulpbronnen zoekt een Service Technicus. Binnen deze organisatie ga je als Service Technicus aan de slag met het uitvoeren van inspecties, controles en revisiewerkzaamheden. Ook ben je actief met het testen en instellen van apparatuur. Om in aanmerking te komen voor deze functie als Service Technicus heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB. Hier krijg je maandelijks een goed bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 2.800,- voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een organisatie die actief is in het leveren, onderhouden en verhuren van alles op gebied van brandveiligheid zoekt een Servicemonteur. Gedurende de dag werk je als Engineer op locatie en bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het plegen van onderhoud en voer je inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen. Een Servicemonteur beloont de organisatie met een salaris tussen de €2.600,- en €3.200,- bruto per maand. Daarnaast is er zicht op een vast dienstverband. Ben jij zelfstandig ingesteld en heb jij een technische achtergrond met werkervaring als Servicemonteur?

  meer over deze vacature
 • Hulpmonteur

  Nieuwerbrug MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Hulpmonteur. Binnen deze functie ben je bezig met het verrichten van onderhoud en service aan installaties. Je ondersteund Monteurs in hun werkzaamheden. Je wordt opgeleid tot een volwaardig Monteur om vervolgens zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. De organisatie biedt een salaris tussen de €1.800,- en €2.200,- bruto per maand. Daarnaast zijn er voldoende scholingsmogelijkheden. Heb jij technisch inzicht?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Installatietechniek

  Nieuwerbrug MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Servicemonteur Installatietechniek. Als Servicemonteur ga je zelfstandig aan de slag met onder andere het onderhouden van installaties in woningbouw en utiliteitsbouw. Tegenover het werk staat een salaris tussen de €2.600,- en €4.000,- bruto per maand. Heb jij minimaal een VMBO diploma?

  meer over deze vacature
 • Monteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een Monteur. In deze functie als Monteur ga je zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van onderhoud aan eigen machines. Je werkt op basis van elektronische en hydraulische tekeningen. Als Monteur beoordeel je de machines met het oog op de certificering. Je krijgt hier een bruto salaris tussen de € 2.500,- en € 2.700,- per maand voor terug. Ook krijg je 30 vakantiedagen en 8,6% vakantiegeld. Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring als (auto) Monteur?

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een Servicemonteur. Als Servicemonteur zorg je ervoor dat de machine klaar is voor gebruik zodra deze bij de klant staat. Je werkt op basis van elektronische en hydraulische tekeningen. In de functie van Servicemonteur beoordeel je de machines met het oog op de certificering. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.700,- en € 2.900,- bruto per maand voor terug. Ook krijg je 30 vakantiedagen en 8,6% vakantiegeld. Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als (auto) Monteur?

  meer over deze vacature
 • Monteur Systeembouw

  Utrecht MBO Fulltime

  Een internationale en innovatieve organisatie gericht op verkoop, service en revisiewerkzaamheden van pompen en systemen is op zoek naar een Monteur Systeembouw. Als Monteur Systeembouw ben je met het team verantwoordelijk voor het bouwen van vacuüminstallaties. Daarnaast ben je onder andere bezig met het installeren van systemen op locatie. Je bent zowel mechanisch als elektrisch bezig. De organisatie biedt een salaris tussen de €2.750,- en €3.300,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je een 13e maand. Beschik jij over je MBO diploma richting WTB of soortgelijk?

  meer over deze vacature
 • Inbedrijfsteller

  Nijmegen MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Inbedrijfsteller. Als ervaren Inbedrijfsteller heb je binnen deze organisatie een veelzijdige baan. Je draagt onder andere zorg aan de functionele werking van de installatie en de veilige uitvoering hiervan. Als Inbedrijfsteller word jouw advies en kennis gewaardeerd. In ruil voor het werk, biedt de organisatie een salaris tussen de €2.280,- en €3.134,- bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • Service Technicus

  Gouda MBO Fulltime

  Een toonaangevende wereldspeler in Gouda, gespecialiseerd in het aanbieden van apparatuur en diensten voor duurzame verwerking van natuurlijke hulpbronnen zoekt een Service Technicus. Binnen deze organisatie ga je als Service Technicus aan de slag met het uitvoeren van inspecties, controles en revisiewerkzaamheden. Ook ben je actief met het testen en instellen van apparatuur. Om in aanmerking te komen voor deze functie als Service Technicus heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB. Hier krijg je maandelijks een bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 2.800,- voor terug. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles