Service EngineerHieronder vind je alle Service Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Elektrotechnisch Service Monteur

  Regio Zeeland MBO Fulltime

  Een internationale, dynamische en groeiende organisatie gespecialiseerd in de Windenergie is op zoek naar een Elektrotechnisch Service Monteur. In deze functie ben je onder andere bezig met het installeren, onderhouden en repareren van windturbines. Ben jij in het bezit van een Rijbewijs B en bereid om op grote hoogte te werken? Solliciteer dan via onderstaande link!  

  meer over deze vacature
 • WKK Service Engineer

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het importeren van dieselmotoren en generatoren is vanwege groei op zoek naar een Service Engineer die de afdeling Gas komt versterken. Als Service Engineer gasmotoren ga je werken met zeer diverse installaties, die allemaal door de organisatie zelf zijn ontworpen voor de klant. In je dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan diverse bijzondere (biogas) WKK’s. Om te kunnen slagen als Service Engineer heb je een afgeronde MBO niveau 3 diploma in de richting verbrandings motortechniek of vergelijkbaar. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand voor terug.

  meer over deze vacature
 • Service Engineer Elektrotechniek

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een grote organisatie op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Service Engineer Elektro. Binnen de Elektrotechniek ga jij zelfstandig aan de slag met het oplossen van Elektronische storingen tot aan het uitvoeren van controles. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.000,- en €3.400,- bruto per maand en daarnaast een bedrijfswagen, mobiel en laptop. Beschik jij over een MBO 4 diploma in de Technische richting en een VCA?

  meer over deze vacature
 • Service Engineer

  Zuid-Holland MBO Fulltime

  Voor een totaalaanbieder als het gaat om energieoplossingen zijn wij op zoek naar een Service Engineer. Als Service Engineer zal je in het begin vooral individueel werkzaamheden verrichten aan motoren en noodinstallaties. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor klanten. Ben jij woonachtig tussen Hoorn en Amsterdam-Noord en sta je open om in de toekomst aan de slag te gaan als regiocoödinator?

  meer over deze vacature
 • Field Service Engineer

  Hoeksche Waard MBO Fulltime

  Een innovatief en snelgroeiend bedrijf in de voedselindustrie, gericht op de ontwikkeling en productie van hightech machines zoekt een Field Service Engineer. In deze afwisselende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen/inbedrijfstellen van de machines en de productielijnen. Daarnaast voer je onderhoud uit, verhelp je storingen en bouw je relaties op met klanten. Als Field Service Engineer reis jij de hele wereld over om klanten tevreden te houden. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en werkervaring in de machinebouw?
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles