Service EngineerHieronder vind je alle Service Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Service Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij graag actief met het onderhouden van technisch hoogwaardige systemen en oplossingen? Een internationaal opererende organisatie is op zoek naar een Service Engineer. Als Service Engineer instrueer jij niet alleen de klanten, maar rapporteer je ook de werkzaamheden. In een team vol professionals word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. De organisatie biedt een salaris tussen de €2.500,- en 3.100,- bruto per maand. Ben jij communicatief sterk en beschik je over een Technische MBO diploma?

  meer over deze vacature
 • Service Engineer Elektrotechniek

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een grote speler op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Service Engineer Elektro. Binnen de Elektrotechniek ga jij zelfstandig aan de slag met het oplossen van Elektronische storingen tot aan het uitvoeren van controles. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.000,- en €3.400,- bruto per maand en daarnaast een bedrijfswagen, mobiel en laptop. Beschik jij over een MBO 4 diploma in de Technische richting en een VCA?

  meer over deze vacature
 • Service Monteur Binnendienst

  Vlaardingen MBO Fulltime

  Een organisatie die dé specialist is op haar vakgebied zoekt een Service Monteur Binnendienst. Als Service Monteur binnendienst heb je een belangerijke rol binnen de organisatie en ben je onder andere verantwoordelijk voor inspecties, reparaties en keuringen. Je komt in een dynamisch team te werken werken waarbij iedereen dagelijks alles geeft om het maximale te bereiken. Daarnaast denk je mee met de organisatie en draag je ideeen aan hoe deze zichzelf verder kan verbeteren. Kortom een leuke en uitdagende functie als Service Monteur binnendienst waarbij er voldoende ruimte is om door te groeien. Hiervoor word je uiteraard goed beloond met een salaris van tussen de €2.750 en €3.150 bruto per maand. 

  meer over deze vacature
 • Field Service Engineer

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie, actief in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige machines en systemen is op zoek naar technische uitbreiding. Als Field Service Engineer verleen jij service aan machines over de hele wereld en ben jij voor een deel hét uithangbord voor de organisatie. Naast het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud zorg jij ervoor dat klanten een uitgebreide instructie krijgen van de machines. Hier krijg je een salaris tussen de  € 3.200,- en € 3.600,- bruto per maand. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles