Service EngineerHieronder vind je alle Service Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Marine Service Engineer

  Zoetermeer MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende organisatie gespecialiseerd in diverse soorten motoren voor verschillende toepassingen zoekt technische versterking voor hun Marine afdeling. In deze functie is je werkgebied zowel binnen Nederland als het buitenland. 

  meer over deze vacature
 • Marine Service Engineer

  Zoetermeer MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende organisatie gespecialiseerd in diverse soorten motoren voor verschillende toepassingen zoekt technische versterking voor de Marine afdeling. In deze functie van Service Engineer Marine ben je actief in binnen- en buitenland. Je lost storingen op, voert onderhouds- en revisiewerkzaamheden uit en bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van motoren. Om als Service Engineer Marine aan de slag te kunnen, beschik je over een MBO 4 diploma in de richting Motorvoertuigentechniek of Werktuigbouwkunde. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.400,- en € 3.600,- bruto per maand voor terug. Ook heb je 28 vakantiedagen en 4 ATV dagen. 

  meer over deze vacature
 • WKK Service Engineer

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het importeren van dieselmotoren en generatoren is vanwege groei op zoek naar een Service Engineer die de afdeling Gas komt versterken. Als Service Engineer gasmotoren ga je werken met zeer diverse installaties, die allemaal door de organisatie zelf zijn ontworpen voor de klant. In je dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan diverse bijzondere (biogas) WKK’s. Om te kunnen slagen als Service Engineer heb je een afgeronde MBO niveau 3 diploma in de richting verbrandingsmotortechniek of vergelijkbaar. Je krijgt hier een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand voor terug.

  meer over deze vacature
 • Service Engineer Elektrotechniek

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een grote organisatie op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Service Engineer Elektro. Binnen de Elektrotechniek ga jij zelfstandig aan de slag met het oplossen van Elektronische storingen tot aan het uitvoeren van controles. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.000,- en €3.400,- bruto per maand en daarnaast een bedrijfswagen, mobiel en laptop. Beschik jij over een MBO 4 diploma in de Technische richting en een VCA?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles