Service EngineerHieronder vind je alle Service Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Monteur Keerkoppelingen

  Zwijndrecht MBO Fulltime

  Wil je in een klein specialistisch team werken aan mooie projecten? Een organisatie actief in het reviseren, onderhouden en plaatsen van transmissiesystemen is op zoek naar een monteur om het team in Zwijndrecht te komen versterken! 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Werk jij graag in een dynamische omgeving? En houd jij ervan om veel vrijheid te hebben in je werk? Ben jij leergierig, zelfredzaam en houd je van een uitdaging? Een grote speler op het gebied van motoren en noodstroominstallaties zoekt een Servicemonteur.

  meer over deze vacature
 • Service Engineer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Ambitieuze Service Engineers opgelet! Heb je ervaring binnen de maritieme, apparatenbouw of elektrotechnische wereld? Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar (aankomende) Service Engineers binnen verschillende vakgebieden.

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Zuid-Holland MBO Fulltime

  Wil jij dagelijks bezig zijn met het onderhouden van geweldige projecten? Voor een opdrachtgever uit de regio Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Service Monteur. Zij houden zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van attracties.

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Vlaardingen MBO Fulltime

  Ben jij iemand die van een uitdaging houdt? En werk jij graag bij een informeel en dynamisch bedrijf? Een leverancier in de industrie zoekt een Service Monteur. 

  meer over deze vacature
 • Technisch Monteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een internationaal opererende transportorganisatie is op zoek naar een Monteur die het leuk vindt om dagelijks bezig te zijn met het werken aan hoogwaardige machines en motoren. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden om de producten geheel naar de wensen van de klant te configureren. 

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Vind je het leuk om veel afwisseling in je werk te hebben en om ter plekke storingen of andere problemen te verhelpen? Een internationale organisatie, actief in het verhuren van verschillende soorten equipment, zoekt een enthousiaste Servicemonteur! In deze functie ben je met je volledig uitgeruste servicebus vaak onderweg naar diverse locaties in Nederland, maar ook in onze buurlanden. 

  meer over deze vacature
 • Service Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een talentvolle technicus met een MTS diploma? Wil jij je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? En werk jij graag bij een innovatief bedrijf, dan past deze vacature wellicht bij jou!

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Den Haag MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel afwisseling en kun je zelfstandig werken? Heb je een MBO-diploma Elektrotechniek en ben je stressbestendig? Een familiebedrijf in Den Haag zoekt voor zowel projecten als dagelijkse storingsdiensten een Elektromonteur met ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature
 • Field Service Team Leader

  Rotterdam HBO Fulltime

  Onze opdrachtgever is actief in de verkoop, service, onderhoud en reparatie van apparatuur in de vrije tijd sector internationaal. De apparatuur is voor zowel particulieren als voor bedrijven bruikbaar. De Field Service Team Leader heeft de gehele regio tot en met de Benelux en zal in deze functie veel onderweg zijn. 
   

  meer over deze vacature
 • Service Engineer

  Brielle HBO Fulltime

  Krijg jij energie van werken in een hecht team én werk je graag in een uitdagende omgeving. Voor een opdrachtgever actief in de maritime en offshore branche zijn wij op zoek naar een gedreven Service Engineer.

   

  meer over deze vacature
 • Field Service Engineer

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie, actief in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige machines en systemen is op zoek naar technische uitbreiding. Als Field Service Engineer verleen jij service aan machines over de hele wereld en ben jij voor een deel hét uithangbord voor de organisatie. Naast het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud zorg jij ervoor dat klanten een uitgebreide instructie krijgen van de machines. 

  meer over deze vacature
 • (Leerling) installatie monteur

  Omgeving Drechtsteden MBO Fulltime

  Een organisatie actief in mortoren en noodstroominstallaties is opzoek naar technische uitbreiding. Ben jij zeer leergierig en een echte techneut? Kan je daarnaast goed zelfstandig werken en wil je in de toekomst graag uitgroeien tot volwaardig installatie- en plaatsingsmonteur?
   

  meer over deze vacature
 • Verbrandingsmotor Monteur binnendienst

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een familiebedrijf, gespecialiseerd in motoren en noodstroominstallaties, is opzoek naar een ervaren (diesel) Monteur die zelfstandig te werk kan gaan. Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en in iedere klus een uitdaging ziet? Lees dan even verder!
   

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur

  Spijkenisse MBO Fulltime

  Een organisatie actief in het plaatsen en onderhouden van diverse soorten generators is op zoek naar technische uitbreiding! Houd je van sleutelen en heb je affiniteit met techniek? Bij deze groeiende organisatie krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen én kom je te werken in een hecht team met fijne collega's. 

  meer over deze vacature
 • Monteur binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van verschillende ademsystemen en luchtinstallaties zoekt versterking! Heb jij affiniteit met techniek én kennis van Elektra en/of Werktuigbouwkunde? Dan is deze functie iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Servicemonteur Koeltechniek

  Gouda MBO Fulltime

  Een gerenommeerde organisatie die staat voor maatwerk én het ontzorgen van de klant zoekt een Servicemonteur die de organisatie komt versterken. Het leveren van vakmanschap en het ontzorgen van de klant zijn de belangrijkste pijlers van de organisatie. Ben jij de Servicemonteur die wij zoeken?

  meer over deze vacature
 • Service monteur

  Zwijndrecht MBO Fulltime

  Een organisatie die voorop loopt in het ontwikkelen van technologieën die bestaande (licht)installaties makkelijker en beter laten werken is op zoek naar technische uitbreiding. In deze functie voer je dagelijks verschillende elektrotechnische werkzaamheden uit op diverse locaties in Nederland en België. 
   

  meer over deze vacature
 • Onderhoud-/servicesmonteur WTB

  Rotterdam Europoort MBO Fulltime

  Verricht jij zelfstandig onderhoud, inspectie- en reparatiewerkzaamheden aan hoogwaardige elektrotechnische en mechanische installaties? Een organisatie die professionele montage- en onderhoudsservice levert is op zoek naar een Onderhoud-/Servicemonteur WTB.

  meer over deze vacature
 • Monteur Lasser

  Moerdijk MBO Fulltime

  Heb jij ervaring met het uitvoeren van reparaties en onderhoud? En ben je bereidt om cursussen te volgen om jezelf meer te specialiseren binnen jouw vakgebied? Een gerenommeerde logistieke organisatie in Noord Brabant is op zoek naar een Tankcontainer Monteur die ervaring heeft met lassen. 

   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles