Sales EngineerHieronder vind je alle Sales Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Sales Engineer

  Gorinchem HBO Fulltime

  Voel jij je thuis in de wereld van Sales en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Een internationaal opererende organisatie zoekt een Sales Engineer voor de OEM afdeling Bussen en Windmolens. In deze uitdagende én veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Als Sales Engineer werk je regelmatig in het buitenland om nieuwe relaties op te bouwen en uit te breiden.

  meer over deze vacature
 • Technisch Verkoper

  Zuid-Nederland MBO Fulltime

  Een hoogwaardige specialist op gebied van bewaren en verwerken van groenten zoekt naar een verkoper in omgeving Zuid-Nederland. Dit professionele familiebedrijf is kwaliteit- en klantgericht en onderscheid zich door middel van innovatie en duurzaamheid. Ben jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles