Sales EngineerHieronder vind je alle Sales Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Proposal Engineer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Proposal Engineer. Binnen deze brede functie houd jij je bezig met het berekenen van de hoeveelheid materialen tot aan het bespreken van de offertes. Als Proposal Engineer krijg je een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Ben jij een creatieve technische denker?

  meer over deze vacature
 • Technical Sales Engineer

  Dintelmond HBO Fulltime

  Een wereldwijd staalproducent in Dintelmond zoekt een Technical Sales Engineer. Binnen deze technische organisatie ben je als Technical Sales Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk met ingenieursbureaus en (semi-) overheden. Ook bezoek je beurzen, prospects en opdrachtgevers in jouw sales regio. Met jouw commerciële instelling introduceer je nieuwe producten bij jouw klanten. Het afhandelen van claims met een technische grondslag behoort ook tot jouw takenpakket als Technical Sales Engineer. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • After Sales Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een toonaangevende internationale speler op het gebied van van innovatieve én efficiënte transportoplossingen voor de voertuigindustrie en de milieudienstensector is op zoek naar een After Sales Engineer. Als After Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het gehele proces na de deal. Zo ben je onder andere het aanspreekpunt voor technische ondersteuning. Ook ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de garantieclaims, interne (technische) trainingen en veel meer. Als After Sales Engineer ligt het salaris tussen de €3.100,- en €3.500,- bruto per maand. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles