Sales EngineerHieronder vind je alle Sales Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Verkoopadviseur buitendienst

  Alphen aan den Rijn MBO Fulltime

  Een wereldbedrijf die leverancier is van oplossingen in watertransport zoekt een Verkoopadviseur Buitendienst. Voor deze organisatie werk je gedreven om de begrote omzet en winstmarge te behalen. Gedurende je functie ben je veelzijdig bezig van het adviseren tot aan bezoeken van zowel nieuwe als bestaande relaties. De organisatie biedt een salaris tussen de €2.700,- en €3.100,- bruto per maand. Daarnaast krijg je een uitgebreide producttraining. Heb jij ervaring in de commerciële buitendienst of als Verkoopadviseur Buitendienst?

  meer over deze vacature
 • Proposal Engineer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Proposal Engineer. Binnen deze brede functie houd jij je bezig met het berekenen van de hoeveelheid materialen tot aan het bespreken van de offertes. Als Proposal Engineer krijg je een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Ben jij een creatieve technische denker?

  meer over deze vacature
 • Sales Support Engineer

  Woerden HBO Fulltime

  Een innovatieve en groeiende organisatie op het gebied van industriële pompen en totaaloplossingen zoekt een Sales Support Engineer. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor klanten en opdrachtegever en zorg je dat alle verkoopgerelateerde processen goed lopen. Je adviseert klanten bij het maken van keuzes en bent het centrale punt van de afdeling. De organisatie waarbij je aan de slag gaat stelt alles in het werk om je binnen de kortste keren van de juiste kennis te voorzien. De organisatie biedt een 13e maand en je profiteert van een goede pensioenregeling. Hou je van afwisseling in je werkzaamheden, dan is deze vacature als Sales Support Engineer een mooie stap voor jou!
   

  meer over deze vacature
 • Sales Engineer

  Waddinxveen MBO Fulltime

  Een snelgroeiende wereldorganisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van apparatuur en diensten voor duurzame verwerking van natuurlijke hulpbronnen zoekt een Sales Engineer (intern). In deze uitdagende functie ben je bezig met onder andere het inventariseren naar klantbehoeften en adviseren. Daarnaast ben je als Sales Engineer betrokken bij verschillende processen. De organisatie biedt niet alleen ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden maar ook een salaris tussen de €3.200,- en €3.700,- bruto per maand. 

  meer over deze vacature
 • Technical Sales Engineer

  Dintelmond HBO Fulltime

  Een wereldwijd staalproducent in Dintelmond zoekt een Technical Sales Engineer. Binnen deze technische organisatie ben je als Technical Sales Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk met ingenieursbureaus en (semi-) overheden. Ook bezoek je beurzen, prospects en opdrachtgevers in jouw sales regio. Met jouw commerciële instelling introduceer je nieuwe producten bij jouw klanten. Het afhandelen van claims met een technische grondslag behoort ook tot jouw takenpakket als Technical Sales Engineer. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles