QHSE Medewerker / QHSE CoördinatorHieronder vind je alle QHSE Medewerker / QHSE Coördinator vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Veiligheidsdeskundige

  Utrecht MBO Fulltime

  Een organisatie die haar klanten ondersteunt in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren is op zoek naar een Veiligheidsdeskundige.

  meer over deze vacature
 • SHEQ Officer

  Lelystad MBO Fulltime

  Een opdrachtgever die op maat gemaakte, innovatieve en duurzame verpakkingen maakt en die investeert in gerecyclede kunststoffen en biobased ontwikkelingen is op zoek naar een SHEQ Officer.

  meer over deze vacature
 • HSE Assistent

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende organisatie (actief in chemie) bij wie Veiligheid een topprioriteit is, is op zoek naar een HSE assistent die binnen het QHSE-team actief meewerkt aan het veiligheidsbeleid binnen de onderneming.

  meer over deze vacature
 • HSQE/Technisch Coördinator

  Spijkenisse HBO Fulltime

  Een internationale organisatie, gespecialiseerd op het gebied van transport en logistiek, is op zoek naar een technisch coördinator. Kun jij goed plannen en organiseren,  ben je besluitvaardig en heb je een proactieve instelling? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou! In deze functie zet jij jouw strategisch inzicht in om de veiligheid binnen de organisatie te optimaliseren.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles