ProjectleiderHieronder vind je alle Projectleider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Projectleider Elektrotechniek

  Den Haag MBO Fulltime

  Ben jij toe aan een baan met veel verantwoordelijkheid en heb je ervaring als Projectleider? Wil je je niet alleen bezighouden met leidinggeven, maar ook met Sales? Een ambitieus familiebedrijf in Den Haag zoekt een Projectleider E. Je komt te werken in een collegiaal bedrijf met een informele werksfeer.

  meer over deze vacature
 • (Assistent) Projectmanager

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een ervaren Werkvoorbereider of Project Engineer en wil je een stap maken naar de rol van Projectleider? Is een werkomgeving in de constructiebouw jou niet onbekend? Heb je 3D-tekenervaring voor staalbouw en/of staalconstructies? Lees dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Projectcoördinator

  Zoetermeer HBO Fulltime

  In deze functie ben je de oren en ogen van de organisatie. Je observeert, stuurt aan en hebt contact met diverse partijen. Je bent samen met de Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van het project. Zowel intern als op locatie. Ben jij organisatorisch sterk en in staat om de organisatie zowel intern als op locatie verder te helpen?

  meer over deze vacature
 • Projectleider Elektra / Werkvoorbereider 

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie, actief in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige machines en systemen, is op zoek naar uitbreiding binnen de werk/projectvoorbereiding. Als Projectleider Elektra/Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende projecten en zorg jij ervoor dat alle projecten vlekkeloos verlopen. Hierbij houd je rekening met kwaliteit, planning, veiligheid en inkoop. Ook horen het controleren van elektrische schema's en ervoor zorgen dat deze op orde zijn tot je werkzaamheden. 

  meer over deze vacature
 • Projectleider

  Noord Brabant HBO Fulltime

  Een organisatie, actief in de staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de Infra markt, (vaste bruggen, beweegbare bruggen, sluizen en stuwen) is op zoek naar een Projectleider.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles