Projectleider / Project ManagerHieronder vind je alle Projectleider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Projectcoördinator

  Zoetermeer HBO Fulltime

  In deze functie ben je de oren en ogen van de organisatie. Je observeert, stuurt aan en hebt contact met diverse partijen. Je bent samen met de Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van het project. Zowel intern als op locatie. Ben jij organisatorisch sterk en in staat om de organisatie zowel intern als op locatie verder te helpen?

  meer over deze vacature
 • Projectleider Industrie en Chemie

  Zwijndrecht HBO Fulltime

  Heb jij een HBO opleiding richting Bouwkunde en heb je meerdere jaren ervaring in de bouw en/of industrie/chemie? Een breed georiënteerde bouwonderneming zoekt een Projectleider voor de industriële/chemie branche.
   

  meer over deze vacature
 • Projectleider

  Hoekse Waard MBO Fulltime

  Heb jij het in je om meedere ballen in de lucht te houden en ben jij technisch sterk onderlegd? Een organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaarde machines is op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • (Aankomend) Projectleider

  omgeving Gorinchem MBO Fulltime

  Werk jij als (aankomend) Projectleider graag in de bouwsector? Dit toonaangevende bedrijf gespecialiseerd in bekistingstechniek is op zoek naar een Aankomend / Junior Projectleider. Heb jij graag klantcontact in combinatie met het uitwerken van projecten? Contact ons dan!

  meer over deze vacature
 • (Assistent) Projectleider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een ervaren Werkvoorbereider of Project Engineer en wil je een stap maken naar de rol van Projectleider? Is een werkomgeving in de constructiebouw jou niet onbekend? Heb je 3D-tekenervaring voor staalbouw en/of staalconstructies en wil je werken binnen een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring binnen deze sector. Lees dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Projectmanager

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Weet jij van aanpakken en ben je communicatief sterk? Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een Junior Projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In deze functie ben je van A tot Z bij het proces betrokken en ben je pas tevreden wanneer de klant dit ook is. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles