Projectleider / Project ManagerHieronder vind je alle Projectleider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • (Assistent) Projectleider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een ervaren Werkvoorbereider of Project Engineer en wil je een stap maken naar de rol van Projectleider? Een familiebedrijf in de constructiebouw is op zoek naar een Assistent Projectleider. Binnen deze brede functie ben je onder andere bezig met het leiden van je eigen projecten en calculeren. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.250,- en €3.800,- bruto per maand. Heb je ervaring met 3D tekeningen in Tekla of ben je bereid deze ervaring op te doen?

  meer over deze vacature
 • Projectleider Industrie en Chemie

  Zwijndrecht HBO Fulltime

  Een breed georiënteerde bouwonderneming zoekt een Projectleider voor de industriële/chemie branche. De organisatie biedt naast een uitdagende baan ook doorgroeimogelijkheden. Heb jij een HBO opleiding richting Bouwkunde en heb je meerdere jaren ervaring in de Bouw, Industrie en/of Chemie?
   

  meer over deze vacature
 • Projectmanager

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een Projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In deze functie ben je van A tot Z bij het proces betrokken en ben je pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.300,- en € 3.700,- bruto per maand. Weet jij van aanpakken én ben je communicatief sterk?

  meer over deze vacature
 • Projectleider E&l

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een familiebedrijf gespecialiseerd op gebied van brandbestrijdingsoplossingen is op zoek naar een Projectleider E&I. Als Projectleider ondersteun je, naast het binnenhalen en realiseren van projecten de Engineers, breng je structuur aan binnen de diverse projecten én draag je zorg voor het opbouwen van het technische dossier. Je bent in jouw rol als Projectleider de schakel tussen de theorie en praktijk en nauw betrokken bij de uitvoering, hierdoor is samenwerking een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. In ruil voor het werk dat je levert biedt de organisatie een salaris tussen de €3.700,- en €4.200,- bruto per maand. Het jij een HBO diploma op zak óf beschik je over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau reageer dan snel op deze uitdagende functie!

  meer over deze vacature
 • Projectleider Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de installatietechniek in Woerden is op zoek naar een Projectleider Installatietechniek. Binnen de functie Projectleider ben je onder andere actief met het verzorgen van de planning en opstellen van offertes. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.600,- en €4.200,- bruto per maand. Om aan de slag te kunnen als Projectleider Installatietechniek heb jij minimaal een MBO diploma of volg je de opleiding MTS installatietechniek. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles