Projectleider / Project ManagerHieronder vind je alle Projectleider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • (Assistent) Projectleider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een ervaren Werkvoorbereider of Project Engineer en wil je een stap maken naar de rol van Projectleider? Een familiebedrijf in de constructiebouw is op zoek naar een Assistent Projectleider. Binnen deze brede functie ben je onder andere bezig met het leiden van je eigen projecten en calculeren. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.250,- en €3.800,- bruto per maand. Heb je ervaring met 3D tekeningen in Tekla of ben je bereid deze ervaring op te doen?

  meer over deze vacature
 • Projectmanager

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een Projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In deze functie ben je van A tot Z bij het proces betrokken en ben je pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.300,- en € 3.700,- bruto per maand. Weet jij van aanpakken én ben je communicatief sterk?

  meer over deze vacature
 • Projectleider E&l

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een familiebedrijf gespecialiseerd op gebied van brandbestrijdingsoplossingen is op zoek naar een Projectleider E&I. Als Projectleider ondersteun je, naast het binnenhalen en realiseren van projecten de Engineers, breng je structuur aan binnen de diverse projecten én draag je zorg voor het opbouwen van het technische dossier. Je bent in jouw rol als Projectleider de schakel tussen de theorie en praktijk en nauw betrokken bij de uitvoering, hierdoor is samenwerking een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. In ruil voor het werk dat je levert biedt de organisatie een salaris tussen de €3.700,- en €4.200,- bruto per maand. Het jij een HBO diploma op zak óf beschik je over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau reageer dan snel op deze uitdagende functie!

  meer over deze vacature
 • Projectleider Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de installatietechniek in Woerden is op zoek naar een Projectleider Installatietechniek. Binnen de functie Projectleider ben je onder andere actief met het verzorgen van de planning en opstellen van offertes. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.600,- en €4.200,- bruto per maand. Om aan de slag te kunnen als Projectleider Installatietechniek heb jij minimaal een MBO diploma of volg je de opleiding MTS installatietechniek. 

  meer over deze vacature
 • Projectleider

  Roosendaal HBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in installatietechniek is op zoek naar een Projectleider. Als Projectleider draag je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van projecten van a tot z. Ook kan het voorkomen dat je meewerkt. Voor deze functie biedt de organisatie een salaris tussen de €2.928,- en €3.919,- bruto per maand.

  meer over deze vacature
 • Projectleider

  Nieuwegein MBO Fulltime

  Een familiebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed in Nieuwegein zoekt Projectleider Onderhoud. In deze functie van Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de initiatiefase tot aan oplevering. De organisatie is ambitieus en richt zich op duurzaam vastgoedonderhoud. Als Projectleider sta je veel in contact met VvE Beheerders en Woningcorporaties. Om de projecten te kunnen leiden, beschik je over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 2 jaar werkervaring als Projectleider in de bouw. Je krijgt hier een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand voor terug. Ook behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. 

  meer over deze vacature
 • Projectcoördinator

  Zoetermeer HBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd het ontwerpen, bouwen en realiseren van attracties zoekt een Projectcoördinator. In deze functie als Projectcoördinator ben je de oren en ogen van de organisatie. Je observeert, stuurt aan en hebt contact met diverse partijen. Je bent samen met de Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van jouw projecten zowel intern als op locatie. Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de attracties, stalenconstructies, installatietechnische en bouwkundige activiteiten. Het bruto salaris ligt tussen de € 3.300,- en € 4.000,- per maand. Ook krijg je een auto, telefoon en laptop van de zaak.

  meer over deze vacature
 • Projectleider

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een breed georiënteerde bouwonderneming in Dordrecht zoekt een Projectleider. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en rapporteer je aan de Technisch Directeur. Het salaris voor een Projectleider ligt tussen de € 5.500,- en € 6.000,- bruto per maand. De organisatie biedt naast een uitdagende baan ook doorgroeimogelijkheden. Om als Projectleider aan de slag te gaan heb jij een diploma in HBO Bouwkundige richting en ervaring als Projectleider in de utiliteitsbouw.

  meer over deze vacature
 • Projectcoördinator

  Zeeland HBO Fulltime

  Als Projectcoördinator kom je te werken binnen een breed georiënteerde bouwonderneming met projecten in binnen- en buitenland. De Projectcoördinator wordt binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het stuk vastgoedservice in regio Zeeland. Je bent actief met de werkzaamheden binnen nieuwbouw-, renovatie, onderhouds- en verbouwprojecten. Jij bent het aanspreekpunt van de Bedrijfsleider Vastgoedservice en hier rapporteert rechtstreeks aan. Heb jij een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde en/of minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als Projectcoördinator? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles