Projectleider / Project ManagerHieronder vind je alle Projectleider vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Projectleider/Tekenaar Staalbouw

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een net klaar met je HBO opleiding WTB of ben je een ervaren Werkvoorbereider die met 3D tekenprogramma's overweg kan en wil je een stap maken naar Projectleider? Een familiebedrijf in de constructiebouw is op zoek naar een Projectleider/Tekenaar Staalbouw Projectleider. Binnen deze brede functie ben je onder andere bezig met het leiden van je eigen projecten en calculeren. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.250,- en €3.800,- bruto per maand. Heb je ervaring met 3D tekenen in Tekla of ben je bereid deze ervaring op te doen?

  meer over deze vacature
 • Projectleider Bouw

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een breed georiënteerde bouwonderneming in Dordrecht zoekt een Projectleider. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en rapporteer je aan de Technisch Directeur. Het salaris voor een Projectleider ligt tussen de € 5.000,- en € 6.000,- bruto per maand. De organisatie biedt naast een uitdagende baan ook doorgroeimogelijkheden. Om als Projectleider aan de slag te gaan heb jij een diploma in HBO Bouwkundige richting en ervaring als Projectleider in de utiliteitsbouw.

  meer over deze vacature
 • Uitvoerder

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een Uitvoerder. Als uitvoerder ben je operationeel verantwoordelijk voor het project en voor het zo effectief en veilig mogelijk realiseren van projectactiviteiten conform de eisen van de opdrachtgevers en het VGM- en kwaliteitssysteem. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een salaris tussen de €4.300,- en €4.800,- bruto per maand. 

  meer over deze vacature
 • Projectleider Installatietechniek

  Woerden MBO Fulltime

  Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de installatietechniek in Woerden is op zoek naar een Projectleider Installatietechniek. Binnen de functie Projectleider ben je onder andere actief met het verzorgen van de planning en opstellen van offertes. Heb jij een afgeronde MTS opleiding Installatietechniek en ervaring in soortgelijke functie?

  meer over deze vacature
 • Aankomend Uitvoerder

  Noord-Brabant MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties zoekt een Aankomend Uitvoerder. Als Aankomend Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van projecten. Ben jij een echte leider die samen met zijn team ervoor gaat zorgen dat gebruikers en bezoekers van panden zo veilig mogelijk de panden kunnen betreden? 

  meer over deze vacature
 • Projectleider Sprinklertechniek

  Utrecht HBO Fulltime

  Een bedrijf gespecialiseerd in diverse nieuwbouw sprinklerprojecten is op zoek naar een Projectleider Sprinklertechniek. Binnen deze organisatie ben je als Projectleider verantwoordelijk voor de toegewezen projecten op het gebied van planning, kwaliteit, veiligheid en financiën. Heb jij ervaring in de sprinklertechniek en ben je in het bezit van VSI-B en/of VSI-C?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles