Project EngineerHieronder vind je alle Project Engineer / Project Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Project Engineer R&D

  Rotterdam MBO Fulltime

  Vindt jij het prachtig om in de robottechniek te werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Een hoogwaardige robotproducent zoekt een Project Engineer. In deze afwisselende functie werk je aan uitdagende projecten.

  meer over deze vacature
 • (Junior) Projectmanager (25/4/2019)

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Ben jij communicatief sterk en weet jij van aanpakken? Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een Junior Projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Projectmanager binnen deze organisatie krijg jij de ruimte jezelf te ontwikkelen.

  meer over deze vacature
 • Project Engineer (27/5/2019)

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van energienetwerken, is op zoek naar een Project Engineer. Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, ben je analytisch ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven!

  meer over deze vacature
 • Projectmanager (23/4/2019)

  Moerdijk HBO Fulltime

  Wil jij van begin tot eind betrokken zijn bij renovatie projecten van stalen constructies? Een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en bouw van een grote diversiteit aan stalen constructies, is op zoek naar een Projectmanager die graag de handen uit de mouw steekt.

  meer over deze vacature
 • Projectmonteur E

  Nijmegen MBO Fulltime

  Een grote organisatie die zich bezig houdt met integrale technische dienstverlening is opzoek naar een Projectmonteur Elektrotechniek. Wil jij een uitdagende baan waarin je passie voor elektrotechniek naar boven komt? Dan is dit een mooie kans!
   

  meer over deze vacature
 • Product Support Engineer

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een dynamische en groeiende organisatie, die al jaren vooroploopt op technisch gebied is op zoek naar een Product Support Engineer. Ben jij technisch sterk onderlegd op het gebied van besturingen & elektrotechniek en ben jij daarnaast iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, lees dan snel verder!
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles