Project EngineerHieronder vind je alle Project Engineer / Project Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Projectmanager

  Moerdijk HBO Fulltime

  Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij renovatieprojecten van stalen constructies? Een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en bouw van een grote diversiteit aan stalen constructies, is op zoek naar een Projectmanager.

  meer over deze vacature
 • (Junior) Projectmanager (23/4/2019)

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een verantwoordelijke (Junior) Projectmanager die van aanpakken weet.
   

  meer over deze vacature
 • Planner Service Buitendienst

  Utrecht MBO Fulltime

  Ben jij organisatorisch ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Een ambitieuze internationale organisatie gespecialiseerd in verkoop, service en revisiewerkzaamheden van pompen en systemen is op zoek naar versterking! In deze uitdagende functie schakel jij tussen de klant en de backoffice. Het behouden van overzicht is hierbij de key.
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles