Project EngineerHieronder vind je alle Project Engineer / Project Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Projectmanager

  Moerdijk HBO Fulltime

  Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij renovatieprojecten van stalen constructies? Een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en bouw van een grote diversiteit aan stalen constructies, is op zoek naar een Projectmanager.

  meer over deze vacature
 • Junior Projectmanager

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Weet jij van aanpakken en ben je communicatief sterk? Een leverancier van kwalitatieve productiemachines in de voedselverwerkingsindustrie is op zoek naar een Junior Projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

  meer over deze vacature
 • Project Engineer

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van energienetwerken, is op zoek naar een Project Engineer. Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, ben je analytisch ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Project Engineer

  Rotterdam-Botlek HBO Fulltime

  Ben jij dé ervaren Project Engineer met technische affiniteit? Een professionele wereldspeler op gebied van rotating equipment zoekt een Project Engineer. In deze afwisselende functie houd jij je dagelijks bezig met het coördineren en managen van projecten. 

  meer over deze vacature
 • Project Engineer R&D

  Rotterdam MBO Fulltime

  Vindt jij het prachtig om in de robottechniek te werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Een hoogwaardige robotproducent zoekt een Project Engineer. In deze afwisselende functie werk je aan uitdagende projecten.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles