Medewerker Technische DienstHieronder vind je alle Medewerker Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • (junior) Gasmeetdeskundige

  Breda MBO Fulltime

  Ben jij een leergierig persoon, die (op termijn) zelfstandig kan werken en heb je een representatief voorkomen? Dan is deze functie van Gasmeetdeskundige wellicht iets voor jou! Een mooie verantwoordelijke baan, waar expertise en het adviseren van klanten zeer belangrijk is. Met een auto van de zaak zul jij vanuit huis de verschillende klanten bezoeken. Let op, ook starters met een gezonde dosis werklust en interesse in het vak nodigen wij graag uit om te solliciteren!

  meer over deze vacature
 • Operator Bottelarij

  Den Haag MBO Fulltime

  Een opdrachtgever dat bekend staat om het ontwikkelen en produceren van (non-)alcoholische dranken, is op zoek naar een Operator bottelarij voor hun moderne fabriek.
   

  meer over deze vacature
 • Technisch Operator

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een snelgroeiende organisatie in Den Bosch, professional op het gebied van energienetwerken, zoekt een Technisch Operator. Heb jij talent voor coördineren en plannen, heb je affiniteit met techniek en werk jij graag in een gedreven team? Dan is deze functie iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Technisch UTM Inspecteur

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationale en snelgroeiende organisatie, actief in scheepvaart, offshore en industrie zoekt een leerling Technisch Inspecteur en/of ervaren technisch Inspecteur. Ben jij thuis in de technische sector, flexibel ingesteld en bereid om zowel in binnen- als in het buitenland te werken? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Aankomend NDT Inspecteur scheepvaart

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Wil jij groeien binnen een jong en dynamisch bedrijf? Een internationale scheepvaartorganisatie is op zoek naar versterking op de afdeling Technische Dienst. Beschik jij over een technisch inzicht en heb je affiniteit met scheepvaart? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Chauffeur/machinist autolaadkraan met hijsfunctie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid? Een Rotterdams constructiebedrijf zoekt een Chauffeur/machinist autolaadkraan met hijsfunctie voor dagelijks het transport van bijvoorbeeld constructiewerken, bouwmaterialen, kunstwerken.

  meer over deze vacature
 • CNC Plasmasnijder

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar werkzaam is in is het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks is op zoek naar een CNC Plasmasnijder  

  meer over deze vacature
 • Operator Chemie

  Dordrecht MBO Fulltime

  Ben jij sterk in het inschatten van verschillende situaties en ben je het gewend om veilig te werken? Een internationaal opererende organisatie gespecialiseerd in de Chemie is op zoek naar een Operator. 

  meer over deze vacature
 • (aankomend) Lijn Operator

  Gouda MBO Fulltime

  Heb jij een sterk technisch inzicht en kun jij goed zelfstandig werken? Een familiebedrijf in de foodsector, dat onder andere gespecialiseerd is in het verpakken en verwerken van producten, is op zoek naar een aankomende en ervaren Lijn Operator(s).
   

  meer over deze vacature
 • Onderhouds-/Storingsmonteur

  Gouda MBO Fulltime

  Heb jij een sterk technisch inzicht en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Een opdrachtgever in de foodsector gespecialiseerd in het verpakken van producten is op zoek naar een Onderhouds-/Storingsmonteur.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles